want this day to end right now

denna dag skulle ha blivit grym, men mamma ringer och väcker mig klockan åtta med ett mycket tråkigt besked. Blev så arg och deprimerad typ. Somnade om, fick ännu ett samtal av mamma vid 9 och då var det bättre nyheter hon kom mer, så kändes det lite bättre. Nu ska jag skriva svenska tal och plugga religion hela dagen. Inte det roligaste, men det måste bli gjort!

katastrof

färgade mitt hår för någon dag sen och det är hemskt! Det skulle bli choklad brunt, men blev istället lila rött??! Sjukt fult. och det värsta är att min frisör inte har en tid fören nästa år!!


Vill ha julafton och det är nu!!!

Känner ett sådant sjukt sug efter julafton. Vill ha snö, gran, julpynt, julmat, lussebullar och allt som har med julen att göra! 1 Månad kvar, låt de gå fort!!


vit helg

Denna helg ska jag vara nykter, en dag redan avklarad, utan problem!
Känns skönt att inte vara bakis idag. Ska försöka få lite saker gjorda, först långprommis med vovven sen tänkte jag bege mig mot gymmet!
Sen får vi se vad kvällen erbjuder, ingen alkohol i alla fall!


så himla fint <3

i'm gonna make it

denna kväll kommer vara så sjukt hemsk. Måste skriva en uppsatts som är tills imorgon, började för en liten stund sen och det går riktigt segt. Sen måste jag även läsa ett häfte till nationella som vi har i svenska imorgon.
Väldigt rolig onsdag måste jag säga. 
Dagen förövrigt har inte varit särskilt bra. Var hos tandläkaren 9 imorse, kommer dit då säger sköterska natt hon inte vågar göra något utan min tandläkare som självklart inte va där idag, så måste tillbaka på fredag. Jobbig... Drog sen till skolan som var ganska skön, kort och lugn dag.

kämpa kämpa kämpa nu, ska bli klar!!!


 

ÄNTLIGEN

äntligen är dagen som jag och julle längtat efter här! ikväll 23:59 smäller det! Då är det dags för den nya twilight filmen!!! helt sinnes vad vi längtat!!!


i'm back

jag har inte gått och dött, har bara inte haft ork, tid eller lust att skriva här.
Vad har hänt sen senast då? jo jaghar haft ett kanon lov, med mycket fets och skoj. jag kan inte påstå att jag blev utvilad av lovet, snarare ännu tröttare.. Men det får jag ta igen.
Redan har en vecka gått i skolan sen lovet. Det går snabbt nu, inte länge kvar!

 


firar in lovet

lovet började på bästa möjliga ätt i måndags. Vi började med lite myss hemmma hoss elsa i ärla. Men sen könde vi at vi behövde fira, och det gjorde vi. Vi åkte och inhandlade lite sen var festen igång! Rolig måndags natt.
jag och hanna vaknar upp hemma i elsas lägenhet, och upptäcker att två saknas? Vi minde inte så mycket från gårdagen. Det kändes lite som filmen baksmällan om jag ska vara ärlig. Efter ett tag fann vi våra två vänner.
Dock  var jag sjukt bakis, det är nog det värsta jag varit med om.. haha.

Men ikväll är det nya tag. Maskerad står på schemat och jag är laddad till tusen!!


RSS 2.0