read head

håller på att färga hannas hår nu! hoppas att det blir bras så hon slipper gå runt som rödluvan imorgon.. haha fast lite kul skulle det vara!


life is good

kvällen blev bra, kom hem halv sex så idag är jag död.. blir en mys dag med massa gott känns det som!

men här kommer två bilder på mina söta vänner!



trion is in the house

matchen gick bra, vinst med 7-1!! bra tjejer! Nu har vi precis ätit här hemma och ska göra oss iordning sen bär det av mot lucas som fylller på måndag, så honom ska vi fira! pusss


världens bästa syster

saaaknar dig!




gameday!

gårdagen med mina mongovänner var mys. Idag blir det att stå i kiosken i Ellfolk i två timmar sen är det match som står på schemat och jag känner att idag ska Onyx åka på spö! Hoppas att halsen håller bara..
och ikväll ska jag förhoppningsvis ha skoj med mina vänner!


något fel har ni..




hanna - de kommer ut från alla hål

Skön sovmorgon idag. Skolan gick snabbt! och nu sitter jag här i soffan med Fia och hanna duschar. Vi har gjort tacos och det var mums! Kollar på handbollen och de är sämst.. Men snart kommer hägler och Adam med godis och en skräckfilm till oss, då blir vi glada!



sötishåret och peddomorfarn! puss på er

Natti!

Ligger i Hannas soffa nu och ska snart sova. Haft en jätte mysig kväll, först träna vi och basta ångbastu efterser gick vi hem hit och åt jordgubbar och blåbär! Jätte gott vare! Har ju sovmorgon imorgon, och det ska bli sköööööönt! Godnatt!

tacos

vaknade upp hos Hanna idag och vi gick till skolan. Dagen var riktigt seg, den ville aldrig ta slut kändes det som. Men tillslut gjorde den det! Gjorde tacos med mamma för en liten stund sen, riktigt gott vare! Nu ska jag snart träffa Hanna på forever och träna lite. Sen ska vi åka hem till henne och mysa! Sovmorgon imorgon, ska bli otroligt skönt!!



vill till sälen igen!!

nudlar

åt precis liute nudlar, kan nog vare de godaste! Snart kommer Hanna och Adam och hämtar mig så ska vi till hägler, sen hem till hanna och sova, mysigt:)


skulle vara skönt med lite värme nu..

Började dagen med trning på ASK... Men resten av dagen gick snabbt. Efter skolan åkte jag men Cajsa och Empa till pasta huset och nu kommer jag inte kunna äta på en vecka känns det som, sjukt hur mätt man blir. Sen gick jag mot bussen men hann med en snabbis på monki därifrån fick jag med mig en kjol för endast 40 kr. hoppas den passar!
Blir ingen träning ikväll heller, forfarande ont i halsen.. så får se vad jag istället hitttar på!




skulle vara ganska så skönt nu!


skridskor..

Har inte så mycket att skriva. Dagen har varit seg, har varit så himla trött. Åkte skridskor imorse, det gick ju sådär. kallt vare i alla fall! Men nu ska jag sova så jag kanske är lite piggare imorgon.

Godnatt!

måndag

Ingen skola för mig idag heller.. Vaknade i morse och mådde jätte illa sen åt jag frukost och gjorde mig iordning, men det gick inte så bra.. Så nu har jag gått och blivit magsjuk också. Men missa bara en lektion så det är bra.

tjockiskväll!

har varit på bio med mamma och pappa och såg filmen änglagård, den var helt okej. Vi köpte hem spicy som vi precis ätit och nu sitter vi och ska kolla på solsidan som vi har spelat in och äter taco chips med taco dipp och har även en munk och en chokladboll att äta! Det blir helt enkelt en tjockiskväll för mig, får ta igen det med träning i veckan!

wedding speech

Är äntligen klar med mitt bröllopstal som är tills imorgon. Det blev inte bra men är i alla fall klar, och just nu känns det som det viktigaste. 

Färgade aldrig håret igår så det ska jag göra nu, hoppas de blir som jag vill..

matkoma..

Varit på Tuna Park med min mamma i några timmar idag och fick med mig en hel del fint hem, skor, jeans, tröjor, ringar och även några semlor! så nu har jag hamnat i matkoma.. jobbigt, men de var värt de för de va så gott!!
Vad som händer ikväll får jag se, ska nog färga håret i alla fall!

oboy<3

kom nyss hem från en trevlig kväll med kära vänner! gillar er!

Nu sitter jag och äter en nattmacka och dricker oboy, kan nog vara de godaste!

Gratttis finaste Elsa!


Haha fin present som många blev avundsjuka på!

fredaaag!

Nu är det Fredag och äntligen helg! Stannade hemma från skolan idag med, men mår mycket bättre. Nu har jag ´bara ont i halsen. Så det är skönt! Men tyvärr blir det nog ingen match för mig imorgon..

Ikväll ska vi fira Elsa som fyller 18!!! Graatttis!


one tree hill

ligger här vaken ännu en natt, börjar bli riktigt irriterad på dessa sömnproblem. Jag kan verkligen inte sova.. sen sover jag hela dagen i stället och så blir det samma sak igen. orkar inte. ska nog lägga mig och kolla på one tree hill och vänta på att bli trött! Godnattt



gillar er!

Handboll

Sitter med mamma och pappa och kollar på Sverige och äter apelsin, så himla gott. Men det ser ju bra ut för dom! hoppas de vinner idag.


tatuering


måste bara säga att jag är sjukt sugen på att tatuera mig igen!
Bara jag vågar..



sjuuukt snyggt är det!
sjuuukt snyggt!!

sjuk och sömnproblem..

Har haft jätte svårt att sova de senaste dagarna, somnar aldrig innan två och då blir det lite jobbigt när man ska gå upp klockan sju sen.. Men inte nog med det så har jag gått och blivit sjuk också. Feber, halsont och öm i hela kroppen.
Känns ju mindre kul.. Särskilt eftersom att jag och hanna bestämt oss för ett nytt liv och då ska vi äta bra och börja träna hårt på forever. Fick en prov vecka men först blev hanna sjuk och det är inte så kul att träna själv men sen smittades jag av henne så det har inte blivit så många träningar än för min del, så det känns lite surt.
Men vad ska man göra. Får se till att träna när vi blivit friska!


IsabelleLouise

Att skriva en blogg

Att blogga har aldrig varit min grej. har provat det förut men då har det bara hållt i någon månad eller två. Men nu ska jag göra mitt sista försök! Hoppas det går bättre denna gång.



IsabelleLouise


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0