valborg

tog en powerwalk imorse med mamma och pappa. Vi stötte på den söstaste och mysigaste katt jag någonsin träffat, ville bara ta hem den!!!
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen dra till stan och träffa hanna. Sen köper vi med oss spicy hem till henne och laddar upp för kvällen!! Känns som de kommer bli en bra kväll!!



Godaste i livet!

img_9103 (MMS)

Godaste i livet!


early in the morning

drar ut på en joggingtur nu innan frullen.
Sen ska jag äta den godaste muslin som finns!
Börjar 12:20 idag så skönt att kunna ha lång tid på sig här hemma!

Ne men nu kör vi, konditionen ska bli bättre, mycket bättre!

happy

har fått jobb på max! Så börjar jobba där i juni. Känns skönt att ha något fixat! För jag behöver pengar!!!



måste bara visa

Detta har jag till nästa vecka!

Historia inlämmning(uppsatts om andra världskriget) - imorgon
Geografi prov - Tisdag
Matteprov - Tisdag
Inlämning diabetes - Tisdag
Naturkunskapsprov - Torsdag
Redovisning Diabetes - Torsdag
Engelska nationella - Fredag
Svenska inlämning(läst klart bok och svara på frågor) - Fredag

dagens!

vi fick våra overaller igår, så det är vad jag har chillat runt i idag! Sköönt



diabetes

sitter och skriver en uppsatts om diabetes just nu. Känns värdelöst, särskilt när det är så fint väder ute. Vill ligga ute i solen och ha det bra nu. Funderar på att ta en promenad till ica och köpa något, men känns som der är så långt dit?! får beslutsångest nu..

home alone

Idag är jag hemma. Var ute  och sprang imorse och trodde jag skulle dö, har ingen kondition alls, så det är något som måste fixas, kommer aldrig orka spela fotboll annars. Och vi har seriepremiär i helgen, hur ska det gå?! haha kommer ligga död på planen efter fem minuter.
Ne men sen gjorde jag en grymt god frukost, ägg, fil med asgod musli och mjölk!
Nu ska jag snart laga lunch, är inte så hungrig men gör vad som helst för att komma bort från plugget för en liten stund! Har en uppsatts till imorgon som jag trodde var till nästa fredag, men nej imorgon ska den in! Känns inte som de kommer gå sådär jätte bra. För jag fattar ingenting!

 Nej men nu ska jag laga mat, pusshej!


keep fighting!

fuck you!

I know that hate is a strong word.
But right now that is how I feel.


pluggpluggplugg

pluggade som bara den idag och jobbigt var det. Men har fått lite gjort i alla fall och det känns sönt. Nu väntar jag på att BB ska börja!



såhär glad kände jag mig när jag försökte ta mig igenom denna hög av läxor..

Fotbollsträning!! Nu ska jag iväg till sta...

Fotbollsträning!! Nu ska jag iväg till stan med mamma och hämta ut lite träningskläder jag la undan och så ska vi kolla efter några bra springskor! Efter det drar jag iväg till mesta ip och lirar lite boll med ett grymt lag! Seriepremiär på söndag!!


Bara o sätta igång nu då!

img_1167 (MMS)

Bara o sätta igång nu då!


you made me so happy, and now you are gone

lilla plutt, du tycker inte det är dags att komma hem snart eller? Jag saknar dig ju så mycket här. Du är ju bäst! Snart har det gått ett år utan dig. Fattar inte att en liten hund kan få en att känna en sån saknad?! Men jag hade verkligen världens bästa och finaste hund!


love you


back to reality

nu är lovet slut och det är dags att komma tillbaka till skolbänken och verkligheten ett tag till. Det känns som en evighet sen jag var i skolan, men jag minns mycket väl hur jobbigt det är. Fick även med mig en fet hög med läxor hem under lovet, men den har jag förträngt denna vecka och bara ängnat mig åt de roliga sakerna i livet. Men som sagt imorgon är man tillbaka till verkligheten och dags att ta tag i den enorma högen jag har ligga nere i köket. Mår dåligt bara av att tänka på att den finns där. Mitt liv i två veckor framöver kommer enbart bestå av plugg, om jag har tur kanske jag får tid över för något roligt ibland. Men som det känns nu finns ingen tid för annat än pugg. De gäller ju att ligga i nu i slutet så man lyckas få helt okej betyg i alla fall, för det är allt jag kan räkna med detta år. Har varit alldeles för lat och omotiverad för att sattsa på skolan känner jag! Så nu får jag ligga i fram till sommaren, sen väntas ett välbehövt sommarlov.






Roddan<3

Blir så ledsen..

pics


ikea

har varit på ikea idag, körde dit och hem och det gick kanon! Men nu har jag äntligen införskaffat mig en klädhäst och är glad! Så nu rensar jag garderoben och känns som jag kommer få hålla på i en evighet.. Jobbigt är det! Men ordning ska de bli.


just nu ser mitt rum ut såhär, så det är bara att börja jobba

lack

känner mig lite lack just nu.. Hur kunde Rodney åka ut?! Det kan inte stämma, det är jag nästan säker på. Tror BB har gjort med flit så han fick lämna, för han är så svinig.. För madde är ju tråkigast i hela världen. Så fattar verkligen inte.

Nu ska jag lägga mig och sova

yesterday

gårdagen blev väldigt lyckad! Vi började hos Ida där det bjöds på spel och dans. Efter det drog vi till Borsöknadär vi var ett tag. Sen åkte vi hem några stycken till HannaBs mormoroch morfars lägenhet där det var litefolk. Vi lagade mat i mängder och hade på oss morfar-kläder och sov i morfar-säng. Vi fick även sevärldens största barn. Sjukaste jag sett!!! Blevinte många timmars sömn, klockan nio tog vi en promenad hem till hanna, sen åkte jag hem och sov!
Idag mår jag inte sådär jätte bra, men hade sjukt kul så det får funka! Men skulle göra vad som helst för en keebabrulle från Roma nu!!!

lagferre

nu drar jag iväg till idis. Dags för lagfest!!!!!



-

Igår var vi hemma hos Martin och drack lite, trevligt var det men kom hem lite väl sen så idag är mab lite trött. Men har vilat hela dagen nu, för måste tagga till för ikväll är det lagfest med ett grymt lag! Kommer nog bli bra!


summer

idag har jag legat ute i solen hela dagen, känns verkligen som sommar! Hela familjen har varit tillsammans. Nu griller vi och de kommer smaka mums! Men ville bara säga att jag har den bästa familjen!
Pusss


grymma är ni!

the worlds greatest

sitter här mätt och belåten efter att mamma  kommit hem med spicy till mig. Nu ska jag hoppa in i duschen sen umgås lite med världens bästa syster! love you!




I don't understand how you think

fick gå upp väldigt tidigt idag, skulle vara på bilskolan klockan 8.. Det var dags för riskettan som tog lite mer än tre timmar.. vilken inte vär särskilt roligt!
Ikväll ska vi till Jerka och grilla och fira att de fått ledigt nu, blir nog trevigt!

MAX

snart dags att dra till max för intervju, nervös är jag! Men jag får hoppas det går bra!

nattti!

haft en mysig kväll med trevliga vänner. Vi åkte hem till fredde där vi grillade och hade det härligt. Sen åkte jag och hanna hem till mig såg på bb och nu ska vi sova. Jag ska ju upp och köra tidigt imorgon och hon ska jobba!

fick ett roligt samtal idag också. På onsdag ska jag på anställningsintervju på max!! Hoppas verkligen att jag får jobbet, skulle va skönt med lite extra pengar känner jag!
Men godnattt!



körlektion!

imorgon har jag min första körlektion med bilskolan! halv 8 på morgonen dock, men de fanns ingen annan tid denna vecka så den får duga. Känner mig lite nervös, men det ska nog gå bra!

Ligger ute på altanen och solar, känns rik...

Ligger ute på altanen och solar, känns riktigt skönt! Ska ligga här hela dagen och bara njuta! Puss


ppparty

haft en mycket rolig helg som mest bestått av party!
I fredags blev det  pizza med hanna sen var vi några hemma hos Adde och det var väldigt kul. Blev en lång promenad hem också.. Tur att man hade sällskap i alla fall!
Lördagen var helt okej. Åt slagstaglass för första gången i år. Riktigt gott! Sen på kvällen börja vi här hemma och sen drov vi vidare till pontus och sedan till casablanca. Var sjukt trött så var svårt att ha jätte kul, men de funka!
Idag har jag sovit och suttit ute i solen, så himla skönt! Nu väntar jag på att BB ska börja och sitter och hoppas på att sverige håller med mig om att annie ska lämna huset!!

här kommer lite bilder från helgen








tummen upp för vädret!

är jätte glad för vädret! Det är så himla skönt.

några bra saker med vädret idag:

Man blir brun
Man kan va ute utan att frysa
Man kan äta glass ute
Man behöver inte sminka sig
Sen finns det massa annat bra!


ja tummen upp för vädret!!


perfect thursday

igår hade jag en mysig dag med hanna. Vi åkte hem till mig vid lunch och satte oss ute och sola i det finavädret. Blev en skön sovstund också. Glass och frukt åt vi också! På kvällen tränade vi ett hårt pass och de va skönt. Sen åkte vi tillbaka hi och åt Rostmackor och oboy och sen blev de jordgubbar till efterrätt!



nu är det slut på veckan det är dags för fredags myyyyyyyyyyyys!

Jag är så himla glad att det äntligen är fredag. Så himla skönt och de kommer bli en mysig helg känner jag! Sen blir det ju lov också, de hade jag nästan glömt så nu blev jag ännu gladare!
Jag har sovis idag så ska läggam ig ute oc sola innan skolan sne har jag bara två lektioner. Efter skolan ska jag och Hanna debutera på slagstaglass för i år! Som jag har längtat!!


drägglar lite smått av att se denna bild

Max hamburgare på svenska

har sökt mitt tredje sommarjobb idag och de blev på max på västerleden. Skulle bli grymt glad om jag fick det jobbet för då har jag bara en fem miniters promenad till jobbet och de skulle vara rena drömmen för mig i sommar! så nu håller jag alla tummar jag har!



nu blev jag sugen på en orginalburgare med sourgream and pepper dipp! skulle döda för det, ne men nästan!

träna träna träna

blev fotbollsträning nu på kvällen och de va gött! nu ska jag hoppa in i duschen sen lägga mig i soffan. Det är de bästa som finns!
Imorgon ska jag va duktig och cykla till skolan, om inte Cajsa bangar som vanligt.. Känns som lite ombytta roller! Ne jag ska bli duktig och cykla varje dag nu. Behöver träna till hajken som är om sisådär 1 månad. För då blir det att cykla 9 MIL på två dagar!!! kill me now. Ne men min grymma hajkgrupp kommer göra allt mycket bättre. Hade riktigt tur med gruppen i år och de är jag glad för! Ne nu ska jag sluta hejdååå!


lalalala

denna dag har jag varit i skolan. Var först testledare för rinman och de var väl inte sådär jätte duktiga.. Men sen bar det av till skolan där vi satt och myste i solen! sen efter skolan träna jag med hanna.
Hade även fotbollsträning och där smeds planer inför sommaren! kommer bli grymt om de blir som planert!



Kom nyss hem från forever där jag tränat i...

img_2583 (MMS)

Kom nyss hem från forever där jag tränat i en timme ungefär! Har inte tränat på tre veckor så det var väldigt skönt att röra på fläsket! Nu ska jag försöka ta mig dit så ofta som möjligt för det finns igen bättre känsla än efter ett jobbigt träningspass! Nu sitter jag och äter jordgubbar som Mamma köpt till mig.


ge mig vår och lov

suttit ute i solen i endast shorts och linne sen jag kom hem från skolan. Skönt som bara den! Nu måste bara vädret hålla i sig så blir jag nöjd!


Tack!

hade en grym kväll igår och idag mår man som man förtjänar. Men det är helt klart värt det, för det blev en riktigt lyckad kväll som började hos Linus och slutade hos Dan där det var väldigt trevlig. Väldigt få timmars sömn blev det dock. Så när jag kom hem vid halv 11 la jag mich och sov till tre. Och det är så min dag har spenderats. Legat och sovit i soffan och det är så den kommer fortsätta!


guiding is not my thing

att vara guid för årskurs 8 var riktigt tråkigt. Kändes ganska onödigt, för de verkade inte ett dugg intresserade av något av programen. Men missade massa jobbigt i skolan så det var skönt!

Nu ska jag snart åke hem till Dennis där det blir massa mys ikväll!





massa gamla bilder!!






det får räcka

me and my glasses

blir en skön dag imorgon med. Ska vara guid hela dagen för årskurs 8 elever. Kan bli ganska skönt. Glass får vi också. Det jobbigaste är att jag inte är helt säker på att jag hittar till alla program.. men det kommer säkert bli bra! Missar en riktigt jobbig dag i alla fall!



klädhäst

det börjar bli fullt i min garderob så ska snarast införskaffa mig en såkallad klädhäst!





dette köpte jag idag


two more days

skön start på skolveckan. Hade bara två lektioner, och en håltimme på två timmar så vi tog en sväng till stan och fikade på wayne's. Blev hämtad av mormor sen som bakat bullar, och goda var dom!
Nu kom jag precis hem från TP där de blev lite shopping, och det är alltid lika kul!

going to school

sitter här och ska snart ta bussen till skolan. Känns som det var en evighet sen jag va där! Fast de var bara i fredags, men i alal fall! Är trött och vill sova mer. Dett är alldeles för tidig t för mig.. Men det är bara o kämpa igenom dagen!

back to school

ligger och kollar på bb sen ska jag sova. För imorgon väntas skola!

it's the craziest things that make us laugh the most

kollade på jerry springer idag för första gången och det är det sjukaste jag sett? hahah. De står och skriker på varandra och försöker slåss. Och vad är grejen med att de tar av sig kläderna när de slåss? hahaha stört program, men ganska underhållande. Fick mig några skratt!




såhär såg det ut! galet

I'm gonna get ya, get ya, get ya, get ya one way or another


so ugly

har hittat massa jätte gamla och jätte fula bilder! sitter och skrattar för mig själv. haha! De kan komma upp några här sen!

old picture


jätte gammal bild, men jag älskar den!

cleaning my room

att städa rummet tar så himla lång tid.. fattar inte varför man bara inte fixar allt på en gång, ne då gör man en sak sen går man iväg och gör något annat. Det kan ta flera timmar för mig att bara plocka upp kläder från golvet?! Vad är felet. haha. Men det jobbigaste är att det ser likadant ut imorgon.. Jaja nu ska jag återgå till städandet..


ja ungefär såhär ser mitt rum ut varje dag! Trots att jag städar det..


hur lyckas hon

hur lyckas annie??? först patrik och nu Martin. vad är felet?

ge mig sommar tack

så man kan gå runt i detta


eller kanske detta

fast skönast vore detta

take me away from here


still sick

fortfarande sjuk så blir hemma imorgon med. Det är så fruktansvärt långtråkigt att ligga hemma. så på onsdag går jag till skolan, vare sig jag är frisk eller inte!
Men idag har jag kollat på tre bra filmer. Först taken och sen grease ett och två! Jag älskar grease filmerna, man blir glad och de är bra!
Nu ska jag ner och äta isglass!



sick again

har blivit sjuk.. så har bara legat däckad i sängen/soffan idag. Nu har jag tagit alvedon så mår lite bättre just nu. men blir hemma ikväll. tråkigt hadse sett fram emot en rolig kväll med mina vänner.. men de får bli en annan dag. nu ska jag fortsatta sova.

crazy cousin

kussarn är här nu och det väntas mys hela kvällen, men godis, muffins, ostbollar och massa gott! Blir även tacos och att kolla på talang. men tyvärr har jag blivit sjuk, ont i hela kroppen och lite feber. Så har fått ett recept av moa som ska göra mig frisk, äckligt men måste vara frisk imorgon!


han är galen, kommer jag klara kvällen?!

snart är det dags för fredags mys

nu drar jag snart iväg till skolan! sen hämtar mamma mig och så åker vi och hämtar mina kusiner som ksa bo här i helgen! Så ikväll blir det myskväll här hemma, men tacos och godis!!


gula och fina!

RSS 2.0