crazy

haft en ännu en jätte rolig helg med mina vänner.
fredags på le grand var grymt, de blev ett skönt ica-gäng häng efter också!
 igår började jag julle och elsa här hos mig sen blev de le grand igen. Kom hem vid fem båda dessa dagar så idag är jag helt slut. Haft en asskön söndag, precis som en söndag ska vara! Älsksar verkligen söndagar och denna är lite bäättre än de andra söndagarna för det är ingen skola imorgon!!! woohoo


woooho

två maskerader blir det nästa vecka och två outfits är fixade, en är dock inte helt klar. Fattas en liten grej som jag måste hitta!! Annars blir det lite jobbigt. Men de känns som de kan bli riktigt bra faktiskt. Nu längtar jag som en galning. hehe!

men det är ju fredag imorgon, och då vankas det fest, så behöver ju inte längta allt för mycket till onsdag!

Innan Linns maskerad förra året!

haha skönaste!!!

instagram is the shit




every step I take, every move I make, every single day, every time I pray, I'll be missing you

kan inte förstå att det blir lov på fredag?! Jag och julle satt och planerade in massa skoj vi ska göra.
Nu sitter jag och kollar på lite utklädnader, för det vankas nämligen maskerad nästa vecka! Hittade först en som jag skulle beställa, sen blev det nogot konstigt så vet ej om den blev beställd eller ej? och nu står det att den är slut.. så får se om den kommer hem till brevlådan eller ej! Annars har jag en annan som kan bli ganska frän tror jag!
annars så gör jag inget alls.. Tråkig tisdag... men snart är det helg och då blir jag glad, ännu bättr att det är lov!!


haha så gulliga!

cutest thing


Blev en mysig kvällsprommis med min bebis, de va kallt så han fick 
ha på sig sin fina tröja!

had a dream I was king, I woke up, still king

just de glömde säga att jag har tydligen en dold talang. Vann på bowlingen igår, över typ 30 stycken!!! fick hur många strikar som heelst, riktigt grym var jag. Vilket jag inte hade någon aning om.. hehe! Så två bio biljetter blev priset, tack tack!


sliiiiten

denna helg har jag inte sovit många timmar, igår efter bowlingen bestämde vi oss för att gå ut igen. De blev brasseriet och efterfest hur clarence, samma sak som i fredags. Men trevligt var det. Dock alldeles för lite sömn.. Men det får jag ta igen i veckan!

Ska lägga mig och kolla på jersey shore snart, det bbästa med söndagr, helt klart!!
Sen kommer också världens bästa mamma hem inatt, har saknat henne lite faktiskt, mest maten!


<3

vad hände?

det är fan frågan.. hade en riktigt kul kväll och idag mår jag hemskt.. fy satana vad dåligt jag mår. Länge sen jag var såhär bakis.. Tänkte hoppa in i duschen nu i ett försöka att piggna till lite. Klockan fyra är det dags för bowling och mat. Så det är bara att tagga till. Vad som hnder sen är oklart. Får se vad vi knner för.

två bilder från igår


sötaste theodor hade liveshow för oss. Riktigt bra måste jag säga!

you changed the way you kiss me

Duschade precis. Nu sitter jag och inte gör så mycket. Ikväll blir det utgång, och jag är såååå laddad! Känns som det kommer bli en riktigt lyckad kväll i alla fall.
Dock har jag en hel del plugg att ta itu med denna helg, så får hoppas jag inte är allt för bakis imorgon..



vet att ni är lika taggade som mig tjejer!


you can't play on broken strings

hemma efter ett riktigt jobbigt core-pass.. Fy satan vad jobbigt det var. Det var tur att det bara var i 30 minuter annars hade jag nog dött. Nu hoppas jag på brutal träningsvärk imorgon, så det känns att man gjort något! När jag kom hemm möttes jag av en glad liten hund. Finns inget bättre när man kommer hem och blir mött i dörren av någon som är så glad av att man är hemma!


glad och laddad innan jag visste vad jag gav mig                mammas bebis<3
in på..

snart helg

sitter och pluggar. En uppgift klar och en kvar.... Försöker skriva klart samhällen men den vill verkligen inte bli klar. Den vill inte bli som jag vill att den ska bli. Vill bara bli klar, men det går inte. För allt jag skriver blir så dåligt och låter osammanhängande och konstigt.. ORKAR EJ!
Nej nu jäklar ska jag skriva klart den. Den får bli kass, jag får ta det. Sen tänker jag ta helg från tänkandet redan idag. Har endast en lektion imorgon så då behöver inte gärnan hänga med.


sometimes it lasts in love

Det blev e väldigt kort skoldag idag. Klockan åtta befann vi oss i ärsta skolan. Vi ska ha praktik där om ngra veckor. Så idag skulle vi bara kolla läget lite. Va där i en timme. Åkte till skolan, när vi väl kommit dit får vi veta att ända lektionen vi skulle ha idag är inställd. Så då va man där i onödan..
Åkte hem och gick en promenad med bebisen, mysigt i det härliga vädret. Det är sån här höst jag vill ha, så himla mysigt!




<3



du kommer alltid vara nummer 1<3


still sick

har legat hemma sjuk sen i torsdags nu och ag har inte varit lite sjuk heller. I helgen ville jag bara dö. Nu är jag på bättringsvägen i alla fall. Förhoppningsvis bli det skola imorgon, och ja, jag längtar faktiskt lite grann. Börjar bli riktigt trött på att ligga hemma.
Men nu när jag legat hemma och varit nästintill död så har jag tyvärr kommit efter lite för myckt i skolan. Så idag ska jag samla krafter och göra ett försök i att komma ikapp!


dagens måsten!
Samhällskunskap - 11 september uppsatts
Svenska - dialekter/språk frågor
ledarskap


för snart är det jag som är kung!

vi kollade på lejonkungen och jag dör! Så himla fin, bra, sorlig och rolig! Älskar den!
Det var min favoritfilm som liten.  Grät som bara den när pappan dör, hur sorligt är inte det?
SKulle kunna se deb hundra gånger om. Helt klart bästa disney filmen!!

världens bästa!

hur snällt är det inte av min syster att komma hem med en stor godispåse med mitt favoritgodis nu när jag är sjuk?! nu blir det filmmys!


kvällen är rädddad!

Ligger i soffan och dricker te. Har gått o...

img_4324 (MMS)

Ligger i soffan och dricker te. Har gått och blivit sjuk. Ont i halsen och hela kroppen.. Inte roligt! Särskilt inte eftersom jag skulle köra crossfit idag, var riktigt taggad! Men vilar idag så kanske jag är frisk imorgon, hoppas!!!


school, all day long

hade endast en lektion idagoch det var bild, något jag är vääldigt bra på! Eller inte..
Men tyvärr är det inte färdig pluggat för mig idag. Har en uppsatts och en redovisning tt ordna tills imorgon. *Kan bli kämpigt, men det är bara att sätta igång! Ska försöka bli klar innan sju, för då slipper jag plugga efter träninen!



skulle inte sitta fel just nu..

det är så jag säger det

Erikslund var riktigt bra, en aning bättre än tuna park. Men det bästa var nog maten. En fet thaibuffe. Sinnesgod var den!
Fick även med mig lite fina och behövliga höstkläder.

Det blev en lugn och mysig söndagskväll framför JErsey shore, finns verkligen ingen bättre serie. Älskar den verkligen! hade dock varit bättre utan Sammi, tål henne inte, sjukt jobbig brud!


skaplig matkoma efter detta. Åkte hem och tog en tre timmars lång powernap!

som jag hade dig förut

har en riktigt glad vovve här hemma idag, vi var och köpte lite nya leksaker till honom och katten idag. Han älskade dom, mem även kattens, så eddie blev utan.. stackars misse..


glad bebis!


lovely sunday

så himla skönt att vakna upp en söndag och INTE vara bakis! det händer inte ofta, men satan vad skönt deyt är. Nu är jag glad att jag tog det lugnt igår.
Jag och julle åkte till Clarence en liten stund och visade upp lilla hugo. Sen var vi hos mig och kollade pöå Red riding hood och åt gurka och dipp. Riktigt skön kväll. Filmen var väldigt bra också, lite lagom läskig och så.

Båda var väldigt bakis så det va skönt att bara chilla. Var på brasseriet i fredags och där var det kul som vanligt!

Nu ska jag åka till Erikslund och hoppas att jag hittar massa fint!


If you can dream it, you can do it

i onsdags var jag och adina på forever och tänkte köra lite gym, men sen så övertalade tjejerna i kassan oss till ett pass som hette crossfit, det var sjukt jobbigt. Men riktigt kul och kändes grymt efter. Så det ska jag börja köra nu! Träningsverk har jag fortfarande. Men det bästa sättet att bli av med det är ju att träna bort det. Så nu har jag kokat ägg sen ska jag dra iväg till gymmet. Börjar inte fören ett så det blir perfekt!


someone like you

hade endast en lektion idag i skolan så blev en kort dag. Åkte till Spicy med Cajsa sen, riktigt gott var det. Hade  dock tänkt att åka och träna efter men så blev det inte, hej matkoma! Så ska åka ikväll istället. Åkte hem och hämtade min lilla bebis sen och så åkte vi och tvätta bilen eftersom ett gäng fåglar hade roligt i går medan jag träna och bajsa ner hela bilen.. Men nu är den fin igen!


mysigt va?


Godaste frullen!

img_0301 (MMS)

Godaste frullen!


finns det en så finns det flera

dagen har varit lite kaos milt sagt..

under håltimmen åkte jag och bulle in till stan. När vi gått en stund ska vi åka tillbaka till ksolan, då hittar jahg inte mina bilnycklar!! lite panik. Sen kommer vi fram till bilen då ser vi att nycklarna hänger där inne och bilen är låst så vi kommer inte åt dom. Inte så smart gjort av mig! Som tur var jobbade Adina och jag kunde låna hennes bil för att åka hem och hämta extra nyckeln. Det jobbiga var att den stog inte i stan så vi fick gå en låång bit för att kunna åka sen gå tillbaka till stan. Tillslut kom vi in i bilen och vi kunde åka tillbaka till skolan!
Riktigt jobbigt var det.. Aldrig tur!

Nu har jag suttit och ritat till bilden, den ska vara klar imorgon och jag hade inte ens börjat. Men nu har jag kommit en bit på vägen. Ska bara färglägga typ, men det får jag fixa i skolan imorgon.
Ikväll ska jag åka och träna med mamma. Känner att jag behöver ta tag i det nu! Skönt ska de bli i alla fall! 

 

äntligen har jag möjlighet till detta, måsste ta tag i det nu!

why am I doing this to myself?

ligger i sängen och tänkte kolla lite på Jersey shore. Min vovve hoppar runt som en galning, så himla busig just nu. Han är alltid som värst på kvällen.. Men jag gillar han ändå!


the world's greatest

gårdagen blev riktigt kul med mina fina vänner!

idag hade vi sista matchen för säsongen, vinst blev det såklart! dock bara med 1-0, men vi hade spelet på deras planhalva hela matchen. och tror dom knappt hade ett skott på mål. Så vi borde egentligen vunnit med mycket mer. Men två i serien kom vi, så sjukt bra tjejer!!! bäst är vi!


bättre sent än aldrig? bildbomb nummer tre - göteborg, stockholm och lite där emellan!



för det är så jag säger det, du är det finaste jag vet

lagfesten igår var kul, tackar jag hauta för, roliga lekar och mys. Det blev utgång för några utav oss sen. Det var helt okej.

Idag är det dags för bröllop, mamma och pappas kompisar ska gifta sig. Så det blir roligt!
Ikväll blir det pre-ski party inför alperna resan som oscar håller på att fixa. Kan bli riktigt kul tror jag!



RSS 2.0