ledigt!

Igår var jag tillbaka på jobbet efter en lång ledighet på 2,5 veckor. Har varit riktigt skönt. Julen va himla mysig och jag är nöjd och trött på julmat som varje år. Idag är det fredag vilket innebär att det snart är dags för fredagsfika och att jag får gå hem tidigt! Men denna fredag innebär också att de blir ännu en ledighet. Börjar inte jobba igen fören 7/1, så de blir skönt!
I helgen ska Amanda firas som fyller 19, sen på måndag är det nyår vilket jag tror kommer bli grymt!

-

Kom hem från Sälen i söndags och jag hade det så bra!! Var sjukt kul och mysigt, men veckan gick alldeles för fort och känns tomt nu när man är hemma utan sin Sälenfamilj..
Men i alla fall firade mamma i söndags och måndags bakade vi och pynta granen, fin blev den! Sen dess har jag legat hemma sjuk, va på jobbet i tisdags vilket inte gick så bra så fick åka hem och har inte rört mig hemifrån sen dess. Men imorgon måste jag, har nämligen lite julklappar att inhandla, snart är det ju julafton så måste sätta fart!


Friday!

äntligen har det blivit fredag igen, och denna fredag har jag längtat till lite extra, för nu får jag vara ledig i 10 dagar!!! sååå skönt!
Inleder helgen med en lunch med pappa. Sen blir det roadtrip ner till Norrköping med Emma och Hugge. Ska lämna lillen till Adina och Johan nu när jag åker bort. Men kommer sakna min lilla bebis..
Nej nu är jag trött på att jobba och tänker åka hem!

Dec. 06, 2012

Ligger äntligen hemma i soffan efter en dags jobb. Mycket skönare väder idag! Fyfan vad hemskt det var igår. När jag körde bil på dagen fick jag panik, såg inte något alls! Värsta jag varit med om.. Men idag gillar jag vädret, mysigt med snö!
Men nu är det bara en arbetsdag kvar denna vecka, sen söndag morgon drar jag till Sälen i en veckan! Ska bli så kul!!!


snökaos

Blev en liten sovmorgon på en halvtimme idag, vilket inte gjorde någon större skillnad, men dagen har rullat på och jag slutar om 2 timmar. Ska bli så skönt att komma hem tidigt idag och bara ta de lugnt. Men vill dock inte ut i snövädret... Det är mysigt med snö, när den ligger på marken, men inte när den blåser omkring. Värsta som finns. Tur att lilla Hugge inte heller är särskilt förtjust i snön, så de blir inga långa promender med han i alla fall!

tisdag, värsta dagen på hela veckan..

Denna morgon kunde inte börjat sämre känns de som. Gick som vanligt upp klockan sex men var tröttare än någonsin, åt lite frulle och klädde på mig. Sen gick vi till bilen och ser att den står och lyser, då har jag nämligen glömt stänga av lampan igår och batteriet är dött så den startar inte. Så vi får ta pärlan, som står på parkeringen som en liten snöboll utan vinterdäck... Så får skrapa den innan vi kan åka.. Kommer lite sent till jobbet och nu sitter jag här.. Hoppas dagen flyter på snabbt så jag får komma hem till min säng!

December

Denna helg har bara flugit förbi! Men den har varit riktigt bra. I fredags muffinsbak med emma och lite mys, men sedan ledde de som vanligt till att vi blev rastlösa och de blev en utgång. Lördagen sov jag mest. Har ju nu flyttat vilket känns svinbra. Så mysigt har vi fått det. Söndagen bjöd på en sväng till ikea för inköp av nya garderob och en stor spegel. Kvllen spenderades hod Fredrik med typ halva sälengänget, de bler solsidan, beck och med andra ord! Vi kommer få så kul. Vill åka nu! Men först fem arbetsdagar att pina sig igenom... Vill sova nu, men bara att jobba på!!

RSS 2.0