bye bye!

flytten är i full gång. Ikväll flyttar vi in i vår lägenhet
och jag är så glad för det! Lämnar nu slagsta där
jag bott i hela mitt liv!! Känns otroligt skönt!!!

 




Ja, jag vet att hon är söt men håll tillbaka. För jag har trillat dit, jag har fallit, jag har vaknat

Skulle varit tränare för mitt lag idag efterom jag har en uppgift i skolan som innebär att vara ledare. Men när jag väl är där så ringer min lärare och säger att han ej kan komma och kolla. Sen visar det sig att det bara var tre som skulle träna så fick åka hem igen. Kändes väldigt värt att åka dit...
Nu ska jag kolla på paradise hotel Danmark, som jag är helt fast i!


dör vad snygg!

Now you're just somebody that I used to know


Love you <3


-

I just want it to be like it used to.


2012-03-27

kom hem från skolan för en liten stund sen. Lång och seeg dag. Kom dit halv 11 men läraren va ej där så började inte fören 20 i 2, väldigt glad blev man ju då....
Nu sitter jag i alla fall här hemma med en kopp kaffe och väntar på mamma. Lite senare ska vi till lägenheten och måla lite grejer och fixa!!!



<3

Dags att komma igång!

Inte varit på gymmet på över en månad, åker ju till Alanya om lite drygt en månad så kände att jag behövde åka dit och röra på fläsket lite. Kör jag i gång nu kanske det känns någorlunda okej att gå runt i bikini då?! Får hoppas på de i alla fall. Så jag va där en sväng efter det blev det en tripp till solariet då man fick lite färg i alla fall, också behövligt!
Nu är Adina här på besök så vi ska mysa lite. Ikväll åker vi till henne och kollar på bb!! Bästa!
Mer har jag inte o säga för tillfället!


Sömlös

Känner att det var ett bra tag sen jag skrev här, nästan exakt tre månader sen. Har varken haft ork eller lust att skriva. Men nu ligger jag här i min säng sömnlös, så varför inte?
Det är mycket har hänt sedan sist!
För det första så har det ju blivit ett nytt år!! Det har blivit en hel del fest, dock inte på senaste tiden, för fjärde helgen i rad har jag varit nykter, riktgr stolt känner man sig. Bestämde mig att jag skulle va nykter tills studentkryssningen som är om en vecka!!! Kommer bli galet!
Min syster har även flyttat hemifrån vilket gjort att det känts skapligt tomt här hemma, särskilt på kvällarna. Har ju ingen att titta på bb med lägre..
Men en kul sak är att mamma och jag hittat en super fin och mysig lägenhet på söder som vi håller på att flyttar in i. Förhoppningsvis bor vi där nästa helg!!
Har även bokat en resa, så om 37 dagar drar jag till alanya en vecka, och det kommer bli maxat!!

Nu känner jag mig färdigskriven för idag! Får se om jag fortsätter skriva eller om detta bara blev en engångsgrej?
Nu ska jag försöka sova, så man orkar va i skolan klockan åtta imorgon bitti.. Hoppas på strålande sol i alla fall, då blir det inte lika hemskt att ta sig upp!


RSS 2.0