bildbomb från senaste veckan



jag vill på haaaaaaaaaajk!!!!

är galet avundsjuk på mina vänner som är iväg på hajk nu.. Vet att de kommer va jobbigt för dom att cykla så långt, men jag hade gärna gjort det. Nu har dom ju fint väder o allt! Ne jag får ligga här hemma med halsfluss istället, det är så himla orättvist tycker jag..
Sen vill jag spela fotboll också. Det är också en sak som är väldigt orättvis, varför ska jag vara skdad för? jag vill ju va med mitt fina lag och spela med dom, och vinna med dom!
Ikväll möter vi skogstorp,. ska nog försöka ta mig dit och kolla!
Men om två veckor då SKA jag kunna spela, det har jag bestämt mig för!



<3

sjuuuuuk

har lyckats få halsfluss och det suger. Inte nog med att jag mår jätte dåligt så ska smid tvåorna på hajk imorgon. och jag kan inte följa med, och det suger! Var faktiskt taggad för den. Hade ju kommit i en grym grupp och allt. Så nu är jag inte glad alls. Hoppas de får dåligt väder! haha ne skoja bara...

Nuväntar jag att mamma ska komma hem från affären för hon ska handla vispgrädde till mina jordgubbar som står i köket och väntar! Åh vad gottt de ska bli!

Gratttis adam!

hemma efter en kanon kväll!!
Åkte till Adam och käka, riktigt gott och duktig hade han vart, eller`? vare verkligen han? men men gott iaf.
jag och fia skulel va lugna, men hur sluta deee? inge viadre. De blir en två dagars, men för att jag sa orka, så ska jag åta något asgptt nu sen sova hela dagen imorgon. Sen ska jag baka en pannkakatårta till lillla jullebulle, då blir on gla :) pusss ioch godnattt!



vädret?? jag vill ha sol, inte regn och åsla!

tröttheten tar över

är sjukt trött. skoldagen gick snabbt hade bara betygssamtal och debatt. Får i allafall MVG i geografi!!! skönt som fan!
Nu ligger jag helt död i min säng. Ska iväg och fira Adam sen, men blir lugnt för mig. Ska försöka åka hem tidigt.. Men det blir nog trevligt med god mat och trevligt sällskap.

 Ne en powernap nu kanske?


mina fina!

zombi

gårdagens kväll blev riktigt lyckad!
Vi skulle fira snygga rebecca som fyllde 18 år igår GRATTIS!! Började hos Linn, sen åkte vi en sväng till rebecca och sen drog vi ut. Det blev riktigt lyckat. Sov inte en blund inatt för några muppar höll oss vakna.. Men de va skoj ändå. Klockan 8 befann vi oss i skolan , med gårdagens kläder och fräschare än aldrig förr, eller? blev ingen lång dag för mig, var så himla trött så var tvuungen att åka hem och sova i några timmar. Är sjukt sliten idag. Men det var de helt klart värt. Nu måste jag vila upp mig inför helgen. ser ut attt bli en tvådagars, då vi ska fira Adam som fyllt imorgon, och julle bulle på lördag! Men de blir skoj!
Nu ska jag återigen lägga mig som en zombi i soffan, som jag gjort största delen av dagen!


GRATTIS i efterskott snyggging!

what are words

har inte orkat skriva något alls här på ett tag, och när jag väl gör det så är det väldigt kort och ointressant! och så lär det fortsätta.

är helt slut för tillfället känner jag. frågan är bara om jag kommer orka dessa tre veckor som är kvar i skolan?! men det är ju egentligen inte tre veckor, detta är typ sista veckan nu. nästa vecka är bara måndag riktig skoldag, sen hajk två dagar och sen är vi lediga till måndag. och då är det inga riktiga dagar kvar!! så ska nog klara av det. Sen ska jag ha ett lååångt och skönt sommarlov, sista sommarlov till och med!!!


sorlig dag..

idag måste någon av mina favoriter lämna bb-huset. kommer bli tråkigt.. Snart är bara alla torrisar kvar

Lördag!

det blev en sväng till lager 157 och fick med mig lite trevligt hem. Inte så mycket dock. Inte så mycket snyggt tyvärr. Men några plagg blev det!
Nu sitter jag och väntar på att Hanna ska komma hit. Sen vill jag ha en FET kebabrulle!!!


vill du ligga med mig då, om sanningen ska fram?

Gårdagen blev bra! Först blev det tacos här hemma. Sen drog vi till Oscar. Det blev kaos! Men jag hade i alla fall kul. Bäst var partykojjan! Kvällen slutade hemma hos lucas där vi sov. Blev inte många timmars sömn denna natt. kanske tre?! åkte hem vid 9. men nu ligger jag här och är galet trött men det funkar inte att sova. blir galen!

Vi är inte såna som i slutet får varann


FREDAG

Skoldagen är äntligen slut och den gick segt. Men hann med att speal lite kubb i alla fall och de va kul som vanligt.
Ikväll kommer det några tjejer hem hit och äter tacos och sen blir det party! Längtar så jag dör efter tacosen. Fast tror Empa längtar lite mer.. haha!


Coco Loco

har suttit och skrivit på min geografi inlämning hela kvällen, känns som jag skriver och skriver men inte kommer någon vart?! Börjar bli riktigt trött på den. Och den är riktigt värdelös också... Tror jag ska lägga mig nu och fixa klart resten imorgon på min sovmorgon.. Måste lyckas rita en karta över mitt land och det känns väl sådär. Är inte i närheten av en konstnär precis. Så hoppas Rille har lite överseende med det och att han fokuserar på min skriftliga inlämning istället!

Men godnattt!

IMORGON!!! ska bli grymt<3

sniggast på smid

Här kommr en snygg bild på mig och mina broes!


JÄVLA,SKIT,BAJS,APA,!!!!!!!!!!

BLIR GALEN PÅ MIN DATA!!!
har en uppgift tills imorgon och nu har jag suttit och skrivit ett tag sen laggar hela datan och ALLT FÖRSVINNER!!!! ÄR SÅ HIMLA ARG NU.. måste skriva om allt och hur kul är det, det kommer aldrig bli lika bra nu. SKIT!!!


ALLA FULA ORD I VÄRLDEN!!!!!!!!!!!

så trött på idioter!


bajs ben, bajs dag, bajs väder!

har inte gjort något kul så har nte velat skriva, har bara kännt mig lite allmänt depp sen i lördags...
Vill verkligen spela fotboll nu orkar inte va skadad.. blä!

Idag gjorde jag Nationella i Matta B! Fyfan vad jag hatar matte... Jag hoppas jag får godkänt, men annars dör jag nog.. Kan inte få ig, det funkar ju bara inte.
Åt spicy efter och det fick mig på bättre humör i alla fall. Fick precis skjuts hem av johan och julia, snällt av dom!
Nu ska jag lägga mig i soffan och inte lämna den fören ikväll efter BB!

skadad

hade som sagt match igår och det gick åt hellvete, i alla fall för min del. Matchen vann vi, men efter ca 20-25 skadar jag mig. Kände redan i onsdags att jag hade ont i framsida lår och när jag sprang nu på matchen kändes det som något brast. Och en muskelbristning fick jag. Sjukt ont gjorde det. Så åkte hem och vila en stund, sen duscha jag och efter det blev jag illamående och svimmade lite halvt?! skumt.. Så det blev en hemmakväll och jag somnade klockan 10. skönt med tråkigt.
Nu känns det lite bättre och ska iväg på kalas lite senare.

Drunknar i allt plugg!! Har sjukt mycket n...

img_1298 (MMS)

Drunknar i allt plugg!! Har sjukt mycket nu känns det som.. Orkar inte, men måste verkligen.


nattti!

precis hemkommen efter en kväll hos josefine. sällskapsspel, mat, godis och bb bestod vår kväll av. En myskväll helt enkelt, perfekt uppladdning för matchen imorgon. och jag känner mig riktigt taggad, tyvärr blir det nog väldigt jobbigt med tanke på att vi inte har några spelare. Men det får funka ändå!

Nu säger jag godnatt!!


det är fredag och fredagsmys står på schemat!

Sitter i min säng och lyssnar på musik, kom hem från skolan för en liten stund sen. Hade två lektioner som gick riktigt snabbt. Hann även med en kubb-match a mot b. Självklart vann a-klassen!

Åkte sen till godisland och köpte en fet påse med godis och sen blev det spicy. Perfekt fredag.
Ikväll ska jag mysa med mina lagvänner. Match imorgon som vi ska tagga till. Vinst är det ända som gäller!


we are the best, fuck the rest

var ju som sagt med mitt grymma lag igår. Först lite jobb, sen hamburgare och sen åkte vi till fröslunda och kolla på verdandi-kvicksund. Tycker synd om verdandi. De förlorade med 11/12-0 och kvuícksund är inte ens särskilt bra.. Haha. Så det kan nog bli några roliga matcher här framöver.
Idag börjar jag 20 över 12, så har en fet sovmorgon och det är skönt. Ikväll blir det mys med laget och uppladdning för matchen mot åker imorgon! Den kan bli tuff. Vi måste vinna!!


En fin bild på mina fina lagkompisar!

you are a dickhead



hur skönt har inte vädret varit de senaste dagarna?? Idag har det kanske inte varit på topp. Men de andra dagarna har varit grymma! Det gör mig så glad!



summer feelings

Hanna vill att jag ska uppdatera lite mer, så ksa göra ett försök haha!

Igår hade jag en skön fotbollsträning i värmen. Åkte sen hem till agge där mina fina vänner från b-klassen och petra höll hus. Det blev kubb och kan tala om för er att jag var duktig, vann alla matcher! Sen blev det massa mys. Jag och looden passade på att laga lite mat mitt i natten, då det är som godast att äta. Det blev makaroner och lite hotantotan, de satt fint!
Vaknade upp med två muppar brevid mig imorse och vi drog till donken för lite frulle. Åkte till skolan och gjorde nationella hör och läs i Engelska B, sjukt vad svårt det kan va..

Snart ska jag iväg och träffa världens bästa lag. Först ska vi vika lite kuvert, men sen ska vi ta oss till fröslunda för att spana in våra motståndare, verdandi och kvicksund!

här kommer lite bilder också!






Grym är han!

sitter och kollar på bb och ser rodney i bikten? blir jätte nyfiken och hoppas av hela mitt hjärta att han är där för att stanna. bb är inte desamma utan han, så mycket tråkigare!

sunny days

Har varit jätte dålig på att skriva på den senaste tiden, men har helt enekelt inte haft lust eller orkat. Men nu tänkte jag skriva lite!

Helgen blev lugn. nästa lite för lugn. Men den var välbehövlig. Kollade på guif hos fia i Lördags och det vara bara pinsamt. Vad hände liksom??! Åkte hem och sov tidig så på söndagens match var jag utvilad och pigg. Bra gick det också, vann med 2-1. Men det borde blivit mer, för vi va bättre. att de ej kunde spela fotboll och var tvungna att dra i armar och tröjor för att hänga med var mindre kul. Blir galen på sånt.. Skönt med vinst i alal fall.
Idag har jag varit på jb och fått håret färgat och nöjd blev jag! Tack Hanna!



Glad är jag för man kan börja ha shorts också. Nu gäller det bara att få lite färg så man slipper skämmas!

wohooo!

Vinnst blev det idag, och satan vad bra vi är! Gillar laget sjukt mycket.
Jobbigt att det var världens största plan och sjukt varmt bara. Men det gick bra ändå. Att vi mötte tanter som inte hängde med så de va tvungna att dra i armar och tröjor ska vi inte ens prata om. Arg blev jag!!!

Nu blir det lite mat sen hoppas på att katerina får lämna huset ikväll!!




Gameday!!

Match idag, mot dunker och det är bara vinnst som gäller. Så nu ska jag käka en ordentlig frulle och tagga till matchen!!

DÖR så snyggt!!!!


inom kort ska jag göra något liknande!! LÄNGTAR

take me away from here

det blev inte direkt som jag tänkt mig när jag vaknade idag. Hade ställt klockan på sex och skulle då gå en powerwalk med pappa. Men när jag går ut från mitt rum ser jag att det SNÖAR?? vad hände där?! Så då föll humöret och jag gick tillbaka till min varma säng och sov vidare till halv åtta och pappa fick gå själv.
Hade en jobbig dag i skolan med två prov och en inlämning. Jag ber för att de gick bra på dem! Nu ligger jag i min säng och bara myser. Vill åka och sola. Behöver lite värme känner jag, ligger och fryser ihjäl under ett täcke och med fliströja.. Så nu ska jag få med pappa till solariet sen kan det bli en powerwalk, känner att de skulle va skönt.


sun


Imorgon när jag vaknar vill jag ha sol!!

en liten bildbomb


helgen

Valborg var en trevlig kväll, dock slutade den ganska så tidigt för min och hannas del, undra varför?!
Söndagen var den värsta dagen i mitt liv. Jag har nog aldrig mått så dåligt förut. Och det jobbigaste var att jag hade seriepremiär med fotbollen också! Kändes inte så bra. Men jag tog mig dit och spelade matchen som vi  faktiskt vann. Vi är så himla bra och jag gillar mit lag väldigt mycket! Sen ett plus var att vi fått nya snygga matchställ också. Efter matchen köpte jag en kebabrulle som jag kände mig mycket förtjänt av. Resten av dagen/kvällen spenderades i soffan då jag bland annat kollade på bb. Och måste bara påpeka att både rodney och martin är sjukt snygga!
Lägger in lite fina bilder från min helg sen för nu ska jag tillbaka till plugget..

 puss

RSS 2.0