shoppoholic

har känt ett sådant shoppig sug på senaste tiden, så nu har jag stillat det lite. Jag älskar att shoppa på internet! slipper prova massa och sen längtar man tills man får hem det!

summer

fryset ihjäl!!!
Så himla kallt och tråkigt ute. vill bara att det ska bli sommar och sol. längtar så himla mycket!!!


we are worth it

har bakat och pluggat nu, så känner mig lite duktig. Ska snart åka iväg en sväg sen blir det mys i soffan hela kvällen. Har sovmorgon imorgon, börjat 20 över 12. Ska bli vldigt skönt och det är behövligt. Sen har jag bara två lektioner varav den ena ska vi kolla på film! skön dag, men det är vi värda efter denna dag!


i made it

äntligen hem kommen från denna mördardag!! haft tre prov plus att vi hade tester på träningen imorse. Så nu är jag död! Men stolt för  jag klarat mig igenom dagen utan att gå hem. Men det har ävent hänt två positiva saker denna dag, fick veta att jag klarade natur provet jag gjorde i tisdag och även att jag fick MVG på min ledarintervju!!!! fattar inte hur jag kunde får något av det. Det gjorde min dag i alla fall.
Men bara för jag är hemma betyder det inte att det är slut med plugget, ne nu ska jag sätta mig och plugga till geografi provet som är på tisdag... Men först lite muffinbak!!!


i give up

har fortfarande inte börjat plugga.. funderar på att strunta i det helt och hållet och lägga mig och sova för kvällen?! skulle va riktigt skönt..


vill ha

school!

åkte till skolan i alla fall. och nu har jag vait ehmma en liten stund. Tänderna gör sjukt ont och jag är hungrig. Men vad kan jag äta?! nästa n inget.. Roligt, plus att jag har tre prov och en inlämning tills imorgon. Och har jag börjat med det? nej det har jag inte. LYCKAT!!!!

braceface

det blir ingen skola idag. känner mig fortfarande sjuk.. men ska snart in till stan och fixa tandställningen, så nu njuter jag av det sista jag kommer kunna äta på ett tag..


it's our choice, even though i know i'ts wrong

problem


It's like i have no energi at all

haft en bajs dag idag..
Efter testerna började jag må riktigt dåligt, hade redan ont i halsen innan men sen blev det bara värre.. ville gå hem men nee hade prov klockan tre. Gjorde det snabbast möjligt. Svara jätte kortfattat, så hoppas det räcker till ett G i alla fall. För just nu orkar jag inte sattsa på något annat. Orkar verkligen inte anstränga mig. Och det blir inte bättre av att jag får räls på nedre tandraden imorgon! kommer inte kunna äta på en vecka... Vill bara slänga ut den nu!!!!
Ett väldigt negativt inlägg men så jag känner just nu. Godnatt!!

time to sleep

hahahah annie är så skämmig! hahah orkar inte ens kolla på henne..

nu ska jag försöka sova, hanna sussar redan men jag ligger o kolar på scrubs i hopp om att bli lite trött! Vill sova nu, har smid tester imorgon och skulle va skönt o vara pigg till det. Men de blir inge beep test för mig i alla fall. men de andra sakerna ska jag göra! Så de blir inte så jobbigt!

natttiii


rostisar och oboy

lunkan är här. och vi har precis ätit rostisar och oboy, bästa! Nu ligger vi o kollar på bb. kollade nyss på världens bästa hotell, sötaste! Leif är skönast! Ne nu ska vi fortsätta mysa. Godnatt!


märkt för livet!


ont gjorde det, men jag blev nöjd!

tatttoooo

en timme kvar nu!!! Är sjukt nervös! Känns som de kommer göra så himla ont. Men det går snabbt så de ska jag nog klara av!!

just dance

måndagar är riktigt sköna i skolan då vi bara har tre lektioner och slutar halv 2. Men idag hade vi bara två lektioner sen hade vi dans i en timma. Det var roligare än förväntat. Men det blev lite långtråkigt att göra samma dans i en timme. och mina fötter gör ont nu.. haha


finally!

kändes lite tomt att det inte var något solsidan idag.. men kvällen blev kanon ändå. Åkte till adam med två nötter och vi spela TP och även idag tog mitt lag hem vinsten! Sen blev det bb och jag är så glad just nu att roza åkte. För jag orkar inte höra henne nå mer. Förstår inte hur man kan vara så jobbig! Nu ska jag försöka sova så det snabbare blir imorgon och dags för tattooo! Men är nog för nervös för att sova. Det kommer göra sjukt ont.. Men vill man vara fin får man lida pin!


now it's up to you

gårdagen var skoj. Vi var hos adam och myste med godis och tv. Sen blev det kurragömma men efter en liten stund kom killarna på att de faktiskt är 21 så då ville de inte vara med längre. Då spelade vi TP istället. Jag och fia fullständigt krossade Adam och Jerki! Jag var bäst och de andra erkännde det faktiskt! frågan är om jag hade tur eller är allmänbildad?! det var en rolig kväll i alla fall. Men vi bytte ut frukten mot godis. Nu ska jag käka sen plugga lite mer!


killing me slowly

ibland älskar jag söndagar och ibland hatar jag dom! Ibland är det världens skönaste dag med bara massa mys vid tven och god mat. Men idag hatar jag söndagar. För det är ju också en pluggdag de gånger man har mycket plugg. Och denna vecka drunknar jag i plugg. Jag blir arg på alla lärare som sätter allt på samma dag. Hur tänker ni?? Jag har tre prov på torsdag, och alla måste jag få bra på, inget jag kan ta det lugnt med. Så denna vecka kommer jag bli en plugggis. Det ända som får mig på bra humör är att jag ska tatuera mig imorgon, annars är jag bara deppig!  Nej men nu måste jag ta tag i allt..

Detta är vad jag har denna vecka:
Naturkunskaps prov - tisdag
Smid tester - tisdag
Ledarskapsprov - torsdag
naturkunskaps prov - torsdag
Svenska prov - torsdag
Ledarskaps inlämmning - torsdag
+ att jag har massa gamla ledarskaps
inlämmningar att göra som jag missat..


såhär känner jag mot skolan just nu, fuck you!!!

mys helg

ligger i sängen och sover lite halvt med hanna. vi ska mysa hela kvällen. Men då blir det med lite andra muppar också. Så de blir en lugnt helg. Igår var vi här några stycken och gjore en fet fruktsallad, var nästan bara jag och fia som åt, så fattar inte hur den kunde ta slut?!


freaky friday

hanna kom in och väckte mig 10 över sex och hon var redo för träning, det var inte jag! Jag blev arg och förstår inte männiksor som utsätter sig för att träna kvart i sju på morgonen?? hur tänker dom är frågan. Så jag bojkotta den och stanna kvar i sängen, men hanna åkte iväg. Några timmar senare kommer hon in och väcker mig på ett fint sätt. haha fulaste tjejen.. Åkte till skolan, dagen gick snabbt sen nu har jag varit hos tatueraren, de kommer bli nice!!!På söndag eller måndag smäller det, kan inte vänta längre nu!!!




she's crazy!

Problem

Kan inte sova.. Jag är alltid sjukt trött innan tio men då ser jag alltid bb och då blir klockan elva och då försvinner alltid tröttheten!! Fattar inte, det är sjukt jobbigt. För skulle va bra om jag kunde somna. Ska upp och träna kvart i sju imorgon?! Kommer dö..

tatto

håller på o färga håret på hanna, hoppas de blir bra!

imorgon ska jag och pappa åka och rita upp min tatuering!!!! Så nästa vecka så har jag den!!! längtar

longest day

har varit en låååång dag idag! Började med träning klockan 8, kom från skolan vid fem efter utvecklingsamtalet. Och nu sitter jag och väntar på att hanna ska komma hit och mysa! blev ingen träning idag för jag har blivit förkyld.. jobbigt!  Ne nu ska jag se på tv!

trött!!

hade sista praktiken idag och det känns så himla skönt!! Riktigt jobbigt har der varit. när mar kommer där ifrån är man helt borta i huvudet och man fattar inget alls och man kan inte koncentrera sig på något. man måste bara sova! så efter skolan åkte jag hem tog lite mellis sen sov jag i en och en halv timme. Nu ska jag sätta mig o plugga sen blir det träning. inte så pigg på det, men bara o bita ihop!

sjuuukt snyggt är det!
nu är det nära!


vill ha sommar

har varit hemma idag. sov till tio åt frukost och sen fortsatte jag sova till två. men fortfarande känns det inte som jagsovit något. Är sjukt trött. Har kollat på lite one tree hill och städat upp kaoset i mitt rum. denna dag har sugit, kan det bero på vädret?


vill till värmen!

hur många lingon finns det i världen

kom precis hem från bion. den var sjukt bra!! Så den tycker jag ni alla ska se.
Innan bion käka vi på akropolis, de satt fint

bildbomb från de senaste dagarna












hatar rubrik!!

gårdagen blev riktigt lyckad!
vi började hos becky där det fanns mat, spel, chips och massa härliga tjejer. Sen delade vi på oss och några av oss drog till nybron där det var riktigt kul. Kvällen slutade hos julia där vi sov. Hade en riktigt rolig kväll! tack ni som var med och bidrog till det!

nu idag har jag suttit ute på altanen och solat, väligt skönt. Ikväll blir der biomys med familjen!


tillsammans klarar vi allt!

-

vill tacka mina tjejer för en sjukt rolig kväll!!


Let's party

Sitter i bilen på väg till jullebulle nu, sen drar vi vidare mot becky. Emma och becky har fyllt 18, så det ska firas!!

jag får abstinens

jag känner ett sånt shopping sug!! och det blir inte bättre när man går på stan. vill handla allt jag ser, men behöver spara mina pengar lite. de tar alltid slut så snabbt..

men kom hem från stan nyss, vi köpte lite roligt. men inget åt mig själv! Sen mötte jag uppa mamma och adina och vi åt på wayne's, har hittat min nyaa favvo där! riktigt gott! Så nu dumpar jag kycklingröran och gör på spett istället!


sunny day

nu beger jag mig mot stadens gator! Skönt med sol!!!


you can do it

jag vet att du är stark, men du måste kämpa!
jag finns här och hjälper dig, säg bara till!
det är jobbigt, men jag vet att du klarar det!
du är bäst och jag älskar dig, världens bästa syster!


I'm happy when you are

Såhär ser mitt rum ut just nu.. Så nu blir...

img_0677 (MMS)

Såhär ser mitt rum ut just nu.. Så nu blir det att städa. Även fast jag vet att de kommer se likadant ut imorgon. Kan inte hålla ordning, fattar inte!


breakfast time

Vaknade för en liten stund sen och ska snart käka lite frulle. Helg frukost är det bästa som finns! Ett stort glas oboy också<3 Senare idag ska jag in till stan och träffa julle o mandy. Ska fixa några saker. Sen hoppas jag på en lunch på wayne´s. Så himla gott. Ikväll ska vi fira Emma och Becky som fyllt 18!!! Ne men nu blir det frulle



kanske blir några nutellamackor?!

Busy

Har inte hunnit skriva på ett tag. Men kom precis hem från adam nu där det varit myskväll med film och godis med några mysiga människor! Nu måste jag sova för jag är väldigt trött! Nattii!!

13

tretton stycen på träningen!! riktigt bra, hoppas alla fortsätter att komma. Nu har jag precis duschat och ska ta nått att äta, kan bli en muffins också!! Sen blir det att kolla på bb och sova, blir en lång dag imorgon. börjar halv nio och slutar efter mitt utvecklingsamtal som börjar tio över fyra... blä!

today i don't feel good

kännt mig hängig hela dagen. antingen beror det på att jag börjar bli sjuk eller för att dagen började uselt. Hade ASK imorse, men ne ingen tränare där så hade kunnat tagit sovmorgon.. sen hade vi matte proc och det gick sämst!! kändes inte som nått jag hade pluggat på i boken. hoppas jag lyckas få godkänt!
Har precis bakat muffins för att muntra upp mig, ikväll blir det fotbollsträning också, och de gillas!!



ni skulle bara veta hur gott de är!

Choklad i alla former


Det bästa som finns!!

våren är här


Jag älskar vädret!!!

my day

det var riktigt skönt med sovmorgon imorse. Sen gick dagen snabbt hade tre lektioner, en geografi och två matte, så nu ska jag väl lyckas få godkänt på matte provet imorgon! Efter skolan gick jag och träna, blev en kortis sen blev det en promenad till bussen och åkte hem och käka sen vidare till fotbollsträning, jobbigt var det. Men kul att vi var några stycken i alla fall! Nu blir det bb sen sova, upp o träna tidigt imorgon.



confused

ligger i sängen med en ansiktsmask, kollar på scrubs, äter kladdkaka och njuter av att jag har somorgon imorgon!

något jag inte kan släppa är från kvällens avsnitt av bb. Hur kan patrik vilja ha annie?? det funkar inte. är han blind? Hon är ful, vit och världens tråkigaste.. men vissa har väl tur helt enkelt, och hon har väldigt mycket tur!!

världens bästa hotell

kollar på världens bästa hotell. Och det kan vara de sötaste jag sett. Detta program kommer jag följa kan jag lova. Man blir glad av att se det! så härliga människor!



training

sjuukt skönt o träna. jobbigt ocksåå, men nu efter känns de kanon! Nu ska jag hoppa in i duschen sen lägga mig och dega vid tven!


död men glad ändå!

take me away from here

ska åka och träna med mamma om ett tag.  ska bli skönt o komma iväg och tänka på annat.

förövrigt så vill jag flytta hemifrån NU! skulle va sjukt skön att få bo för sig själv och bara göra som man vill. fast skulle sakna mammas mat och städning! Men annars bara positiva saker med det..


tröttisdag

galet trött är jag idag. Det var helt omöjligt för mig att somna igår, beror nog på att jag sov halva dagen. Så imorse när klockan ringde kvart över sju var det inte roligt att gå upp. Hade inget roligt att se fram emot heller, engelska och historia, och på historian skulle vi ha grupp diskusioner.. Och när jag kommer till skolan får jag veta att vi ska ha hörförståelse prov på engelskan. hatar det! Men historian var ganska lätt och jag fick sluta vid halv 11 iställer för halv 2 så då blev allt bra igen!
Nu kom jag hem för en liten stund sen och det blir att sätt sig och plugga matte hela kvällen. har prov på onsdag och jag kan ingenting!!


skulle sitta fint!

i can't take this anymore

orkar inte


i love sundays

har varit en riktigt skön dag idag. Har pluggat lite sen har jag bara legat och tagit det lugnt. Behövdes verkligen. Nu börjar snart solsidan, hoppas det är lika  roligt som förra veckan fördet va sjukt kul! Sen blir det bb. älskar söndagar!!


pluggsöndaaag

åkte hem till hanna vid halv sex och vi lagade tacos, och det var lika gott som vanligt! Sen kom Sofia och Empa också. Vi gjorde oss i ordning och åkte sen till Emil i slagsta. Där var det mycket trevligt. Spelade buzz som jag och hanna var överlägsna på, ingen kunde slå team bajs. Blev lite andra spel också och sedan tillagades nudlar, väldigt gott. Gjorde hela kvällen tror jag!
nu idag mår jag inte så jätte bra. men sov  till halv två och fick pannkakor till frukost. Nu har jag precis duschat och ska sätta mig och plugga är inte särskilt sugen. Men skjuter man upp allt tillsista dagen så får man ta det...




träffade även födelsedagsbarnet igår och gav han en mycket fin present! hoppas den kommer till användning

donuts and muffins

Gårdagen var mysig. Åkte runt lite i bilen och så blev det en sväng till ellfolk och en sväng till burger king, fick äntligen en av mina efterlängtatde munkar!! Tyvärr så höll inte alla med mig om deras godhet.. fattar inte! Sen åkte vi hem till mig och kollade på filmer och åt muffins. När de åkte hem somnade jag på en gång, väldigt skönt vare!


så gulliga!

happy birthday

Idag fyller en liten bajsapa år.
Grattis Jezek!!


lunkans place

sitter hemma hos hanna och vi har precis käkat, gott var det! Efter skolan gick vi och sola så nu ska i ta en dusch sedan ska vi träffa några sköna grabbar! mysfredag helt enkelt


det är dags för fredagsmys

Äntligen är det fredag, som jag har längtat! Vill bara att skoldagen tar slut, men först lite innebandy träning...

i wanna be free

Skola imorgon. Dagen börjar klockan nio i munktell men innebandy. Känns som det var väldigt länge sen jag spelade. Så vi får se hur det går. Men efter det har jag bara två lektioner så det är skönt. Sen blir det mys.

Idag har jag varit duktig, suttit och pluggat nästan hela dagen. Skrivit två upsattser och pluggat till ett prov, det känns riktigt bra. Inte för att de blev så bra, men jag har gjort de i alla fall. Nu börjar BB snart sen ska jag sova.



it's like i'm in heaven

trots huvudeverken har jag lyckats bli klar med en uppgift och skickat in den och börjat på en annan. Den är svår och jag vet inte vad jag ska skriva, jävla teater.. Den får bli som den blir, huvudsaken är väl att jag skickar in den. För just nu orkar jag inte bry mig. Skolan dödar mig och jag orkar inte plugga. Blir så arg på lärarna som sätter ALLT samtidigt, hur tänker dom? Vill de att de ska gå dåligt för oss eller? Denna dag är sämst och jag orkar ingenting..
Nu ska jag äta en muffin så kanske jag blir på lite bättre humör, de är gudomliga!


sometimes it's hard

you don't understand, and I don't know how to explain


my head is killing me

ingen skola för mig idag. Sovit dåligt inatt och vaknar upp med migrän och det är inte de roligaste. Särskilt inte när jag har så himla mycket plugg. Får försöka kämpa.. Skulle haft utvecklingsamtal idag också med de funkar inte. Behöver sova i en vecka i sträck känns de som..


en sån vill jag ha!!!

Känner ett sjukt sug efter detta just nu! ...

img_0466 (MMS)

Känner ett sjukt sug efter detta just nu! Skulle vara grymt gott! De får bli i helgen!


Big Brother

Det blev bb ändå. Det är så himla bra så kan inte missa något!! Haha.. Men blir att sova direkt efter. Bara 30 min kvar.. Kommer nog sova gott i natt i alla fall!:)

dööööd

romme var kul! Resan dit var bra, åkningen var bra, allt godis var bra och resan hem var bra! Fast vädret var mindre bra.. hade hoppats på att få åka i strålande sol men så blev det inte riktigt, p åeftermiddagden sög det, snöstorm.. Men kul ändå! Nu har jag sovit ett tag och är fortfarande död. Träningsverk imorgon! Ska nog sova för kvällen snart, fast då missar jag BB och de vill jag inte. Så får se hur jag gör. Tveksamt bara om jag orkar hålla mig vaken..


i miss you more each day



Jag förstår inte hur man kan sakna något så mycket!!

romme

träningen var chill idag, som vanligt. Men jag gillar er tjejer!
Nu väntar jag på att BB ska börja sen ska jag sova. Upp tidigt imorgon för att dra iväg till Romme, de kommer bli grymt!!



skolan dödar mig...

pluggandet gick inge vidare, det blev att jag somnade i soffan istället. så ni skiter jag i det, Men saken är den att imorgon efter romme kommer jag inte heller orka.. Så lite knepigt blir det! jaja det får lösa sig på något sätt, de brukar de göra! Nu ska jag snart äta mat sen blir det träning.

tisdag

praktiken gick helt okej! Älskar en av våra klasser,  de är så lugna och duktiga! Då blir det genka ast  mycket roligare. Maten var grymt god också, älskar slagstaskolan!!
Resten av dagen gick snabbt. Efter skolan åkte vinågra till godisland och köpte godis inför romme resan imorgon! kommer bli grymt om vädret är som idag!
Nu ska jag plugga ihjäl mig sen har jag fotbollsträning och det ska bli kul.


 

mot praktiken

mot slagstaskolan nu för praktik! Vill bara ligga kvar i sängen hela dagen och sova, är så himla trött!!!

sömnproblem

kan inte sova och det är sjukt jobbigt.. Ska upp om sex timmar och ha lektion med massa barn. Känns som jag behöver vara någolunda pigg till det, men nej så blir det inte. Förstår intw varför jag inte kan sova.. Måste antingen vara att jag sov länge idag eller att jag fått en sockerkick av alla dessa muffins jag ätit.. Jobbigt!

Måste bara säga att det är sjukt tråkigt att Tobbe ska lämna BB. Gillade han inte alla i början men han är ju riktigt skön! Så de är väldigt tråkigt att han drar.. Och måste även säga igen hur mycket jag gillar Gurkan. sötaste som gråter när Tobbe berättar att han ska dra, Ni som kollade idag vet vad jag menar! haha
Ne men nu måste jag sova så jag orkar imorgon!! nattiii!


nu vill jag ha sommar!

praktik med psyk-klass..

sitter och väntar på att BB ska börja, sämst tid..
Men imorgon har jag praktik på slagsta igen. Känner mig inte så super taggad med tanke på att en av klasserna är helt galen!! Orkar verkligen inte med dom, för de lyssnar verkligen inte på vad man säger. Så lite tråkigt att vi skulle få en psyk klass.. Men vad ska man göra, det är bara o gå dit o se glad ut! Får ju äta den goda maten i alla fall. Minns deras potatisgratäng från när jag var liten, och den var så himla god! Hoppas den serveras imorgon!



i love food

img_0630 (MMS)

Åt godaste maten för en liten stund sen, vet inte riktigt vad det va, typ kyckling med någon sås och bulgur, sjukt gott!! Åt så himla mycket så jg hamna i matkoma. Men nu bänkad framför tven o ska titta på top model, med lite muffins, även fast jag är sjukt mätt måste jag ha muffins!


work

muffinsarna blev sjukt goda. De lär nog ta slut redan ikväll för tar man en vill manbara ha fler!
Har faktiskt sökt två sommarjobb idag, lite duktigt! Men det finns ju inga o  söka.. Får försöka gå runt lite på stan. Fast det skönaste skulle ju vara om jag inte fick något jobb alls. De skulle va riktigt skönt. Men samtidigt är det ju skönt med pengar, så man får väl hoppas  att man kanske får ett jobb någonstans.


världens bästa karlsson och jag!

now I'll bake a cake

har varit hemma från skolan idag. gick upp tio och åt frukost med adina och mamma efter det gick  jag och sov igen och vaknade 20 i ett och då åkte vi och åt lunch hos mormor. kom hem vid tre kanske och har suttit och pluggat sen dess. Nu tar jag en liten paus för att baka kladdkakmuffins, kan vara det godaste!!


gurkan is the shit

solsidan var sjukt roligt idag, alltid kul men idag lite extra! BB va bra, fel hunk som kom in, så de valite tråkigt.. Men måste bara tala om igen hur skön jag tycker gurkan är! han kommer vinna, helt klart! sitter jag i soffan och kollar på stockholms natt och känner att jag börjar få ont i halsen? hur är det möjligt? har det varannan vecka nu och så ska det fan inte va. Har jag det imorgon blir det nog ett besök till doktorn i veckan för att reda ut detta!
Nu säger jag godnatt!!


plankstek

gårdagen var mycket trevlig. En mycket trevli förpärla och sedan drog vi till Dan som hade födelsedags party. Hade väldigt roligt, kom hem vid halv fem. så idag är huvudet trött..
Det blev käk på American till lunch och vi hade mycket att prata om med tanka på attvi satt där i ca tre timmar! Sen åkte jag  hem och då sov jag i några timmar och när jag vaknade kollade jag på lite handboll.. Nu har jag för en stund sen ätit plankstek som var sjukt gott!Men nu är detdags för BB!!


Let's go all the way tonight

pappa ska ha "herrmiddag" som han kallar det här hemma. men det är snarare gubbmiddag, haha! Så jag och Adina får äta med ett gäng  gubbar ikväll, hoppas de blir nått gott i alla fall! Sedan drar jag iväg till hanna.b för lite party!
pusss


skoskav

har köpt nya träningsskor och nu har jag fått skoskav.. ont och stort och fult! Får försöka hitta lite compeed tills ikväll.

Nu är mitt rum färdigstädat och fint. Ska försöka hålla det så ett tag nu, men det kan bli svårt. Nu ska jag hoppa in i duschen!



south park

fredag igår och det firades självklart med tacos. Efter maten drog vi  till willys och köpte godis, gottgott! Sedan åkte vi hem till oscar där vi kollade på BB och southpark som är det bästa programet som finns! Mysig kväll i alla fall!

Nu ska jag  städa mittt rum som somvanligt ser ut som det skett ett bombnedslag..

i'm done with it

ääntligen är jag klar med boken och så har jag gjort klart uppgiften som hörde till. Stolt över mig själv att jag läst i princip hela boken på enhalv dag!! Nu kan jag äntligen lägga mig i soffan och ta det lugnt. Lite sovis imorgon har jag också. Men klockan nio ska jag va på Forever och träna!




twilight

gick hem från skolan idag för jag hade en sån fruktansvärd huvudverk.. Tog en rostmacka med nutella på och två alvedon och då blev de bättre! Men sen jag kom hem har jag suttit och läst Twilight. Har lästa halva, men den ska vara klar imorgon så de blir nog några timmar till! Tur att den har blivit bra i alla fall!

ångesten smyger sig fram

känner att jag börjar få lite panik.. Ska läsa ut boken twilight till på fredag och så ska jag förbereda en muntlig resention. Men problemet är att jag läst ca 40 sidor och boken är väl 400 sidor eller något liknande.. Så det känns ganska jobbigt. Alltid gör jag såhär och  alltid samma ångest, varför inte bara börja med saker i god tid?! såsvårt kan det väl inte va. Detta har jag sagt många gånger, men nu ska jag skärpa mig! När jag  får en uppgift ska jag ta tag i den på en gång, inte vänta till sista dagen!! 

Nog om det, nu skajag lägga mig och läsa vecko revyn och sedan sova. Natti natti!


ta mig dit nu!!!

18 dagar!!!!

tränade stenhårt på ASK imorse, första gången tror jag.. Hela dagen gick valdigt snabbt och fick sluta lite tidigare. Så pappa kom och hämta mig och jag körde hem, grym är jag! va hemma vid tre och åt en feeet mellis, bästa! Sen blev jag trött så vid halv fyra gick jag o la mig för att ta en tuppis, men det blev en väldigt lång, vaknade tio i sex. jobbigt men skönt var det! Blir däremot svårt att somna ikväll.. Men de positiva är att jag är pigg till bb.
Har tränat fotboll idag, roligt trots att vi bara var fyra personer! hoppas på fler till nästa gång! Nu ska jag äta lite negerbollar som mormor bakat!

18 dagar tills det händer något mycket roligt för mig!!


bedtime

Det sämsta med big brother är att det slutar så sent. För jag lägger mig aldrig innan halv 12  och så börjar man klockan 8 med träning.. Det är omöjligt att orka träna när man inte sovit och är jätte trött.. Skulle behöva somna typ tio för att orka gå upp o va pigg för en träning. Men det är också omöjligt. även när man bestämmer sig för att sova tidigt så funkar det inte. Lite jobbigt de där. Men nu vill inte mina ögonlock vara öppna länge så med detta säger jag godnatt!




du ska ju va här o mysa med mig nu, varför är du inte det?! Världens bästa vovve<3

världens bästa lag!

kom hem från fotbollsträningen för en liten stund sedan. Det var sjukt roligt för jag har verkligen världens bästa lag! Längtar till Gothia som bara den. Det kommer bli grymt! Och imorgon blir det träning igen, men i tunahallen så kallt kommer de bli. Men de får man stå ut med!
Nu måste jag bli klar med denna jävla planering så jag kan se BB om 20 minuter.. blir kämpigt för jag är helt slut på ideér..


planering

sitter och försöker skriva klart planeringen för kommanade praktik lektioner. Det är riktigt svårt att komma på vad man ska göra och det blir inte bättre när salen är den minsta man sätt och ungarna galna.. Måste bli klar med det nu så jag kan åka och träna fotboll ikväll med några härliga brudar!!


braceface

var och spände tandställningen idag så nu har jag väldans ont i tänderna/tandköttet, känns som träningsverk? haha.. De bestämdes också att jag om en månad ska få tandställning på nedre tandraden också.  Övre raden har blivit relativt raka men sen är det självklart en tandjävel som ska krångla.. Men sen bort med tandställningen och en blekning på det. Vilket hollywood smile jag kommer få! Hoppas de går fort.


något sånt kanske? haha

kids are crazy

Praktiken gick bra imorse. Men jag hade nog jordens jobbigaste klass, förstår inte hur vissa barn kan vara så jobbiga, de var överallt, de skrek och var allmänt galna och vissa stöddiga! Var man verkligen sådär? har jag i alla fall väldigt svårt att tro. Men en annan klass vi hade var grym. Ingen var jobbig och skrek och höll på och alla var med och gjorde de man sa åt dom! Antingen var de bara väldigt bra eller så var de för att jag precis haft världens jobbigaste klass innan?! Ne men de gillade jag. Ska bli kul att vara där i några veckor nu. Men det bästa av allt var maten. att få komma tillbaka och äta på slagsta var bäst! Så sjukt god mat där!
Sen åkte jag till skolan och då var det dags för geografi prov och det gick åt hellvete, så inget mvg där inte, om ens vg.. Det var sjukt svårt och jag fatta inte något, fick chansa mig fram emn får väl hoppas på att något blev rätt!


RSS 2.0