Comeback

gjorde comeback på fotbollsplanen efter att varit skadad i ca 6 veckor. Kändes grymt, kändes inte det minsta i låret!! Grymt att vi vann också, över serieledarna! Så nu är vi serieledare och vunnit första delen av serien!! Grymma är vi tjejer!!

for the third time

IMORGON!!!!!

midsommar

hade en grym midsommar med fina vänner!
Vi började hos becca med mat. Sen drog vi vidare till Dan, där det var kul som alltid.
Drog sen till lalle en liten stund sen blev det en liten promenad hem med Adina.
Sov ut idag så när jag vaknade mådde jag grymt, trots gårdagen! Så lyckat blev det!



-

jätte dålig är jag. Men det bryr jag mig inte om. Har inte haft ork eller lust att skriva något och så känner jag fortfarande. Blogga är inte min grej, så får se hur de bli i fortsättningen!



1 år


finaste du!
nu är det ett år sen och jag tänker fortfarande på dig varje dag! Saknar dig sjukt mycket bebis!

ALDRIG MER!!!!

aldrig mer matte, jag är så himla glad nu!!! Klarade sista provet så nu slipper jag det för resten av mitt liv och det finns inget som kan beskriva hur glad jag är!! känns så sjukt skönt




bara massa strunt

har knappt suttit vid datan på hela helgen, och har jag det så har det antingen varit med mobilen. Men mina senaste dagar har varit jätte bra. Varit hos hanna i kvicksund en del och myst. Sen i lördags var vi ute, kul kväll blev det! Sen söndag och idag blev de kalas, först firade vi min kusin och idag fyllde Adina 20, gratttis!
Vädret har varit grymt också och det har gjort mig väldigt glad! något annat jag är glad för är att vi slutar skolan på fredag!!! fattar inte, detta år har gått så snabbt. Så denna vecka är en riktig chillvecka i skolan. Imorgon ska vi typ bara simma, men det är jag ganska otaggad för känner jag..  men vad ska man göra, bara o kämpa sig igenom det!


so stupid

hade en jätte mysig kväll igår hemma hos ida med mina lagkompisar, bäst är dom! De blev mys i soffan med massa gott. och de gillar vi!

Idag ska jag träffa hanna sen ska viut och kolla på balen. Efter det blir det nog mer mys!



det löser sig!

never again

har förhoppningsvis gjort mitt sista matte prov i hela mitt liv idag och jag kan inte vara glasare!! Nu hoppas jag bara att jag fick godkänt så jag slipper matte framöver. Verligen det tråkigaste som finns.

Ska iväg till idisen ikväll och mysa med mina fina vänner från mitt lag. Nu är man ju ledig till måndag också och det känns grymt! Sen bara tre dagar kvar, men de blir nog ganska roliga faktiskt!


RSS 2.0