Torsdag

Började dagen på bästa sätt med en dunderfrulle! Hoppas på att solen ska titta fram lite, är sugen på en långprommis med hugge!


.


Bullbak

Idag har varit en riktigt bra söndag. Emma kon hit på eftermiddagen och då blev de bullbak, riktigt fina bullar. Åt dock lite mycket deg och fick lite ont i magen.. Men de var de värt, så gott!! Nu ligger jag i soffan och kollar Beck, bäst är det!


Söndag

Kom precis hem från skogen där jag, hugge och mamma gått runt i över en timme! Riktigt mysigt var det faktiskt. Skönt med lite frisk luft.
På vägen dit mötte vi en kossa som kommit lite fel också..


Jobbig granne

Blev väckt halv nio idag av att min 40 åriga granne fortfarande har efterfest.. Ska bli så skönt att flytta! Men i nuläget tacka jag för att öronproppar finns!
De sjukaste är att de låter som de håller på än? Hur orkar gubben..

Sitter i alla fall och tar en kopp kaffe, sedan blir de jobb. Idag ska jag vara på Ica maxi 14-20 och packa upp godis. De ska tydligen ha någon kampanj, så enligt chefen kommer de bli kaos!


Work

Ska bege mig mot jobbet alldeles snart. Idag har jag ett ännu kortare pass än igår, 17-21:30. Och igår rusade tiden förbi, så hoppas på de idag med!

Jobb

Sitter på jobbet och äter en vidrig matlåda.. De första två timmarna har gått snabbt, så hoppas de fortsätter rulla på såhär till stängning!


Torsdag

Haft en skön morgon, började
Med en dunder frulle med mamma. Sen blev det en promenad med hugge och ett litet träningspass!
Nu ska jag fixa lite i rummet sen ner en sväng på stan. Efter det blir de jobb 16-21:30!


Vad ska man göra?

Ångest, den känslan har blivit väldigt vanlig hos mig på senaste tiden. Har sån ångest över vad jag ska göra med mitt liv?! Vill bara ha allt klart och ha ett ordentligt jobb som jag vill jobba med hela livet. Längtar tillbaka till skolan och ångrar att jag inte tog vara på tiden och njöt när jag väl va där. Skulle mer än allt vilja vrida tillbaka tiden till ettan på gymnasiet! Gymnasiet va det bästa!


Här mådde man bra, där va man lycklig för att slippa skolan. Så allt kan ändras på bara några månader.


Sjuk

Måndagen är här och jag inleder veckan med att bli sjuk. Känns sådär då jag ska jobba en del i veckan! Skulle på utbildning ikväll med mitt nya jobb, vilket jag missar nu.. Tråkigt!
Började i alla fall dagen med en god frulle i hopp om att bli lite piggare. Nu ska jag bädda ner mig i soffan och bara ta de lugnt!


Norrköping

Sitter i bilen på väg till Norrköping! Blivit ett par turer hit på senaste tiden. Idag ska vi lämna lite grejer till henne och sen får vi se vad vi hittar på!


Bra kväll!

Gårdagen blev kul! Elsa kom hem från Göteborg och jag har saknat henne massa så det var riktigt kul! Synd att det bara va en kväll..
Vi började i alla fall här hos mig sen blev det villa och sen le Grand! Emma och jag åkte sen hem hit och lagade lite mat sen sov vi, och idag mår jag för ovanlighetens skull bra! Men blir mys ikväll, åker till Norrköping tidigt imorgon


Sovmorgon

Idag blev det en liten sovmorgon, så hann med en gofrulle! Nu ska jag snart börja göra mig i ordning och sen dra till jobbet. Börjar 11 idag men vet ej när jag slutar. Hoppas på ett kort pass idag, då jag vill fixa lite grejer!


-

Måste bara säga att jag har världens finaste och mysigaste vovve!

Godnatt!


nytt jobb

Imorgon har jag mitt första jobbpass på mitt nya jobb. Detta jobb går ut på att åka runt i olika mataffärer och packa upp nytt godis. Tror de kommer bli riktigt bra. Behöver verkligen pengarna!
 
Idag har jag inte gjort något speciellt, bara fixat lite måsten. Funderar på att antingen ta en powenap nu eller gå en pw med lilla hugge. Kanske blir båda.
 
 
 
 
 

Norrköping

Sitter nu på tåget på
Väg hem från norrköping. Igår morse tog jag och hugge tåget hit för att hälsa på Adina. Blev ett kort besök för hon var bara ledig en dag, men de va väldigt mysigt!
Blev en sväng på stan och mys framför tven!
Nu är jag som sagt på väg hem och Hugo är svin jobbig, han har nämligen fått syn på en annan hund på tåget, vilket han inte gillar..


Helgen!

Sitter och väntar på att pappa ska hämta mig. Vi ska på kalas, min farmor fyller nämligen idag och mon farbror fyllde här i veckan. Så de blir massa fika vilket aka bli gott!

I fredags var vi som sagt på villa etuna och de var hyr bra som helst! Hade riktigt kul. Men gårdagen va inte lika rolig, hade den värsta bakfyllan i mitt liv, trodde allvarligt att jag skylle dö så ringde hit pappa som fick ta hand om mig! Hemskt va de.. Så nu måste jag lugna mig lite känner jag!


Go lunch

Äntligen fredag! Men fick gå upp tidigt idag för skulle iväg och träffa en person angående ett jobb, vilket gick bra. Sen åkte jag hem och sov igen. Nu sitter jag och äter "lunch" -hotantotan står på menyn, så gott - margarin, havregryn, oboy och socker!
Ikväll blir det utgång, blir att gå till villa etuna som nyss öppnat. Kan bli kul!


Min asgoda lunch!


Flytt!

Nu är det klart! Jag och mamma flyttar till ett jätte mysigt radhus i november! Längtar jätte mycket, vill flytta nu! Visst älskar jag våran lägenhet vi har nu, men att sitta ute på sommaren, slippa springa i dessa trappor 100 gånger om dagen ska bli väldigt skönt!


Jobb 10-20

Ligger i soffan och käka nyss frulle och förbereder mig för jobb. 10-20 blir det idag. Långt pass men bara att kämpa på!

Skulle inte vara fel att ligga och sova på en strand just nu..


One tree hill

Kvällen i Norrköping va mysig, lägenheten var hur fin som helst men kommer bli ännu finare när de fått ordning! Blev lite fix där sen en kycklingrulle. Nu ligger jag hemma i sängen och kollar på inte tree Hill, har bestämt mig att börja kolla från början! Så himla bra!


World's greatest

Väntar på att mamma ska komma hem så vi kan åka till Norrköping! Är nämligen så att min syster och Johan fått sin lägenhet idag så vi ska dit och hjälpa till! Är så avundsjuk för lägenheten kommer bli sjukt fin! Men är så glad för hennes skull!

Love you<3


Söndag

Gårdagen började med jobb 7-16, bar i frukten för första gången vilket gick bra. Roligt med lite variation!
Kvällen började sen hos Nicole där de bjöds på tacos sen drog vi vidare till le Grand! De blev en rolig kväll men idag är man trött. Inte rört mig mer än mellan sängen och soffan på hela dagen! Nu väntar jag på att Caisa ska hämta upp mig så vi ska köpa Spicy och kolla säsongspremiären av awkward!!


RSS 2.0