back to school

tillbaka till skolan efter ett lååångt uppehåll. Men nu ska jag ta tag i det igen. Comebacken till skolan inleddes av ett muntligt prov, som jag inte tänkt på att jag hade så hade inte pluggat, men det gick bra ändå.
Har också valt projekt.. jobbigt kommer de bli.
Tog en vända på stan/tp efter skolan, fick med mig lite fint hem. Så det är skoj, det bästa jag vet är att handla nya fina kläder. Just nu är jag sjuuukt trött på min garderob, så lite nytt behövdes! 

Nu sitter jag och kollar på idol, känner mig inte riktigt på topp. Vet ej vad felet är. Känner mig lite sjuk. Men det får jag inte bli! För denna helg kommer bli riktigt kul. Lagfest imorgon, utgång på lördag och match på söndag!


i did it

sitter här i soffan, nyduschad, kollar på tv och myser med min bebbe. Kom hem från hajken för ett tag sen och är helt slut efter allt paddlande.
Igår hade vi väldigt tur med vädret, riktigt mysigt att paddla då. Vi kom fram till ön vid två, då satt vi och myste ett tag. Sen tände vi en brasa och då blev det ännu mer mys. Imorse var det sjukt kallt, hela dagen var kallt. Riktigt hemsk att paddla. Men vi kämpa på bra och nu känns det grymt att vara hemma. Räknar med träningsverk imorgon..
Pappa fyller idag så om någon timme kommer släkten hit så blir det kalas.

Just det har glömt att berätta att i måndags tog jag KÖÖÖÖÖRKOOORT!!! så jävla grymt!


pusss

I can do it, i know I can

nervööööös som tusan!
Ska sätta mig med teorin nu ett tag. Måste kämpa!


Hade match idag. 3-2 till oss blev det. En avbytare många som va bakis och allmänt trötta. Så det gjorde vi riktigt bra! Match igen imorgon, då är det mot åker. Hoppas på vinnst då med. Tisdagen har vi också match, men då är jag på hajk med skolan så då kan jag icke vara med. Lite synd, men de ska bli mysigt med hajk med!


BÄST!


i wanna have all of it

åkte ut till malmköping igår för att fira Julia, riktigt kul var det! åktee sen tillbaka hit till eskilstuna och så blev det utgång. Mycket trevligt!
idag är det inte lika trevligt.. ska försöka plugga teori en stund sen blir det match. hur ska det gå?!
bilder från kvällen kommer, när jag orkar


-

denna vecka har varit riktigt seg. Den har bara bestått av körlektioner och teoriplugg! Snart smäller det! 
ikväll blir det antingen mys med några tjejer eller så blir det mer teoriplugg.. får se hur jag gör!

 
imorgon ska vi fira Julia!! Wohooo

Köpte ju som sagt en liten vovve igår och ...

img_7756 (MMS)

Köpte ju som sagt en liten vovve igår och det är det sötaste jag sett! Är helt kär.  Och jag tror han har fattat att jag är hans nya mamma, lillen följer mig var jag än går och vill hela tiden sitta i mitt knä! Jag smälter! Men frågan är hur han ska klara sig när jag går till skolan. Ikväll skulle jag gått ut, men det ska jag inte nu. Får se om jag gör det imorgon istället!  Nu fortsätter myset!


happy happy happy

Ikväll ska jag hämta min lilla vovve!!!
Kan inte fatta det. En alldeles egen liten bebis. Har aldrig sett något så litet och gulligt. Kan inte förklara hur glad jag är. Har velat ha en så himla länge och nu är det äntligen dags!  



sinnessjukt ju!!!

fast car

en morgon som denna har jag god lust att bara sätta mig i bilen och köra till skolan.. Men de funkar ju inte riktigt så. Måste ju ta det där körkortet först! Men om några veckor så ska det gå! Längtar!



sweetie

känns som jag bara har massa körlektioner hela dagarna, men jag gillar det. För nu är det nära! Körkortet ska bli mittt och det är snart, nervös som bara den!

Men gjorde något idag som gjort mig till lyckligast i världen. Var och kollade på en liten vovve, som ska bli min alldeles egna!!! Hoppas hoppas verkligen att han blir min. Så himla söt, lite och mysig!


aldrig tur

skulle ha spelat match idag, men så känner av i låret igen, och jag vill verkligen inte få en muskelbristning igen, för satan vad ont det gjorde. Och nu känner jag precis som innan den förra så de blev inte mycket spel.. Så nu måste jag vila från träning ännu längre.. tänkte komma igång i veckan, men det får nog vänta en vecka till. Aldrig tur!

Nu ska jag se på south park, då blir jag lite gladare. Lätt det bästa programmet, Cartman är min idol!

game day!

kalaset var bra, sjukt god mat! Sen åkte jag hem. Skulle ha åkt och myst med några tjejer men så blev det inte. Fick istället världens migrän. Så det blev en hemmakväll istället. Låg och kollade på Jersey Shore hela kvällen och det är så himla bra! Så kvällen blev bra ändå.
Idag ska jag plugga som en galning, både körkort och skolarbeten. Sen har jag match ikväll, kan bli jobbigt med tanka på att jag inte tränat på en evighet. Ska ta tag i det nu i veckan!


wonderful day

igår vid två tiden drog jag iväg till stockholm och gröna lund med några brudar. Där åkte vi karuseller som bara den och kika på håkan och det var faktiskt bättre än jag trodde! Det vlev en hel grym dag och kväll!

Nu på förmiddagen har jag varit på TP och shoppat, blev bland annat två par skor och de gillas väldigt mycket! Snart väntas kalas, det blir att fira farmor och farbror. Så ikväll vet jag att jag får god mat, de blir det alltid hos kusinerna!


en bild från lustiga huset igår på grönan!

if I had someone like you


ja tack!

dödstrött!

detta är det tidigaste jag gått upp på länge och jag är död! vi har ju sovmorgon hela tiden så de blir lätt att man vänjer sig vid det. Men imorgon blir det ännu värre! Då börjar jag klockan 8 i munktell med tester!! Kommer aldrig orka upp. Ska inte vara med ppå testerna pga av att jag är sjuk, men tänkte försöka att vara lite duktigt och komma dit i alla fall! Om jag orkar upp förstås..



körkortsteori

har suttit och försökt plugga lite körkortsteori ikväll, men det går inte så himla bra. Och att jag har världens sämsta koncentrationsförmåga underlättat inte! Men det är bara att fortsätta kämpa för provet och körning är inbokat, och jag SKA klara det då. Måste verkligen!

Imorgon har jag en lektion som börjar 10:40 och sen slutar jag efter den. Så jag slutar straxt innan 12 imorgon. Så på eftermiddagen tänkte jag få lite saker gjort. Kan bli en sväng på stan (måste hitta ett till par höstskor!!), sen ska jag till bilskolan och plugga teori och efter det tänkte jag ta mig till gymmet!! Sjukt länge sen jag va där och jag känner mig riktigt rastlös och att jag behöver en riktigt hårdträning! Så det  är vad jag ska göra imorgon.
Nu ska jag leta efter något gott att äta!


så bra<3

matkoma?

kom nyss hem från kungsör. tyvärr så förlorade torshälla, men de va kul att se dom spela. Innan så blev det max med hanna adam och dennis. Så nu är jag sjukt mätt och tänkte ta en powenap innan det är dags att göra sig iordning för kvällen!



ju mer dom spottar på mig desto snabbare kommer jag att blomma

teoriplugg pågår.. så himla kul, eller?
Ska dra till kungsör och kolla lite innebandy om ett tag. Ska bli skoj. Fram tills dess fortsätter jag med teorin!



ikväll blir det utgång. Sista på
länge tänkte jag..

early morning

skulle haft sovmorgon idag, men då bestämmer sig byggubbarna som håller på med något på min gata att de ska börja med det klockan sju på morgonen. Jag har inte sett dom jobba där på någongång, för de gör aldrig det. Det har bara stått en traktor några skyltar och legat lite sand där. Men nu bestämde de sig för att börja klockan sju och då fick man inte sova. Så nu har jag käkat en fet frulle, ska alldeles straxt börja plugga körkortsteori! Tråkigaste som finns, men måst ta körkort nu!!!


black pearl<3

go away


i hate this feeling

this shit suck

har sånt sjukt träningssug nu. Vill verkligen träna. Men är fortfarande sjuk, men det är på bättringsvägen. Men jag vet om jag tränar nu så kommer det bara komma tillbaka. Vill inte göra om samma misstag ännu en gång. Men jag känner mig så sjukt rastlös när jag inte tränar. Kanske kan gå ut och gå en sväng?! får se hur jag gör. Vill inte riksera att bli sjukare..
Detta suger verkligen!



Såhär ser det ut i mitt rum just nu, kaos!...

img_8109 (MMS)

Såhär ser det ut i mitt rum just nu, kaos!  Men de blir fint, snart..


välkommnar hösten med glädje

idag var jag inte i skolan fören vid två tiden. Och där gjordes ingen nytta, de ända jag fick veta är att jag måste byta projekt... Jobbigt för jag kommer aldrig komma på något jag vill ha eller som jag kommer orka hålla på med under en så lång tid. Så de suger lite grann.
Kom hem vid halv fem idag och då började jag fixa lite med mina kläder. Var på stan igår och fick med mig en hel del fint hem. Så nu vill jag ha höst så jag kan ha mina fina höstkläder och halsdukar, halsdukar är det bästa med hösten. Det är så mysigt att gå runt med. Men tyvärr är det fortfarande lite för varmt för de på dagarna. Fick också hem ett par skor och två halsband som jag beställt från nelly. Men skorna var för stora och ena halsbandet trasigt så de ska jag skicka tillbaka. Men köpte ett par nya skor på stan i går, och dom är så fina! Precis vad jag letat efter!
Nu ska jag fortsätta fixa med kläderna. Börjar lägga undan sommarkläderna och hänger fram höst/vinter kläder!


bildbooooomb del 2


sådär!
Där kom bildbomb nummer två. Men de kommer komma två till, nästa blir med lite bilder från Göteborg (gothia) och stockholm. Och den sista blir med bilder från Ayia Napa Och Rhodos!!!

RSS 2.0