äääntligen!


så himla fin och mysig!

panik

har precis färgat håret, det är fortfarande blött. Men jag börjar redan känna lite panik för resultatet! Hade ganska ljust hår för att vara mig innan, och nu valde jag en brun färg med lite röd glans eller vad man ska säga. Och det känns som jag kommer bli helt rödhårig!! Det är snyggt, men jag vill inte ha det, skulle aldrig passa i det! Så nu sitter jag och hoppas på att det blivit som jag brukar ha när jag färgar denna färg.
Och de jobbiga är att jag måste till skolan imorgon eftersom vi ska prova studentmössor... Kan bli jobbigt. Men upp till bevis nu då!!


typ såhär såg de ut innan. Resultat kommer kanske imorgon!

synd att du är så söt

tog mig till skolan idag. Men de gick inte så bra, efyter halva dagen mådde jag jätte dåligt och var tvungen att åka hem. Pappa hämtade mig, så åkte vi och hämtade Eddie som idag blivit kastrerad, hoppas att han blir lite mysigare nu.. han var helt däckad när han kom hem, kunde knappt gå och bara vinglade runt. Nästan så jag tyckte lite synd om honom, men de  va roligt att se på.
Sov i några timmar sen mådde jag lite bättre. Nu sitter jag och har as tråkigt..
imorgon ska vi prova studentmössor!!!! Sjuk att vi redan ska göra det, känns som de kommer gå snabbt nu, de gillas!!



mysigaste


denna har jag beställt nu!!!
kommer användas flitigt i höst/vinter.

the best thing

idag ligger jag hemma med feber. Sjukt tråkigt har jag, så jag underhåller mig med internetshopping!! bästa som finns. Men i veckan ska jag ta en sväng på både TP och stan och se om jag hittar något. Har ju som sagt fått lön och känner att den måste spenderas!



-

nu börjar det bli lite bättre. -Mobilen är tillbaka! Hatar att vara utan mobil, det känns så tomt.
Ska snart hoppa in i duschen sen göra mig redo för kvällen, som jag hoppas blir bättre än gårdagen!


the botten is nådd

fyfan vad arg jag är på mig själv...
gjort bort mig totalt! Inte okej!


if i could be sweet

If I could escape
And re-create a place as my own world
And I could be your favorite girl
Forever, perfectly together
And tell me boy, now wouldn't that be sweet?
If I could be sweet
I know I've been a real bad girl
I didn't mean for you to get hurt
So ever, we can make it better
And tell me boy, now wouldn't that be sweet?





skitdag!

denna dag har varit sämst! De va kul att komma tillbaka till skolan igen, men jag är så jävla förkyld.. Hostar som jag vet inte vad. Skulle ha jobbat men det fanns inte på världskartan när jag hostar såhär. Orkar verkligen inte. Sen känner jag mig helt seg och tror jag har feber.
Sen som grädden på moset måste jag ha bestämt mig för ett projekt tills imorgon! Kommer aldrig gå, vet verkligen inte vad jag ska välja..
Nej denna dag suger och det ända jag vill är att ligga som en zombie framför tven, men funkar den? - NEJ!
blir galen.
jätte deppigt inlägg, men så känner jag idag!

bildbomb del 1



detta får räcka för tillfället, men mer kommer!

sömnlös och iskall

kan verkligen inte sova, vad är felet? klockan är 8 och jag har sovmorgon? och det blir inte bättre av att det är iskallt.. denna morgon har inte börjat som jag ville..
Nu väntar jag bara på att adina ska vakna så jag ska få äta min efterlängtade frulle. Då kommer humöret bli bättre i alla fall!



borta bra, hemma bäst?

ja ibland känns det så.
Har haft en sjukt mysig och rolig vecka! Måste ännu en gång säga hur mycket jag gillar rhodos. De har allt man behöver, sol, hav, mysig stad och bra bargata! allt jag behöver för att va glad. Det ända som gör att jag inte skulle kunna stanna där i en evighet är maten, fyfan vad dåliga greker är på mat! frukosten på hotellet var skit! Så det jag längtat mest till är en fet svensk frulle! kan knappt vänta tills imorgon. Har lust att ändra middagen idag till frulle?! haha men det ska jag inte. Vill ha lite god hemmalagad mat också. Har ju knappt varit hemma på två veckor, så har saknat mammas mat sjukt mycket, även min säng och min lilla bebiskisse! Imorgon är jag ledig från skolan, skönt. då har jag en dag att bara sova ut, men ska även plugga teori. Sen kommer jag slänga in en feeet bildbomb med bilder från hela sommaren!



kolla va fin han är, min lilla bebis!

idioter

varför ska man ta något som inte är ens eget? är arg ledsen och känner obehag just nu! Fyfan för vissa människor

Bye bye

Jaha då vardet dags att åka hem.. Rhodos har varit underbart, det är så himla fint här! Men nu måste vi åka hem till kalla Sverige igen.. På ett sätt ska det bli skönt, har knappt varit hemma på två veckor och känner mig lite trött på solen och maten. Men kan ändå inte fatta att imorgon är jag tillbaka i skolan?! Låter helt sjukt. Detta sommarlov har gått galet snabbt.. Men nu är det dags att komma tillbaka till verkligheten och allvaret igen. Sen ska jag ta körkort också, nu är jag taggad! Vi hörs när jag är hemma i sverige igen!

Myskväll

Tyvärr så har Adina blivit sjuk så vi ska ta det lugnt idag med, lite synd för jag var riktigt sugen på en sista partykväll här på Rhodos! Men som sagt är ju detta en rehab-resa så kanske lika bra?! Vi åt precis på ett ställe här nära hotellet, bara massa greker oxh vi haha. Men gott var det! Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa klart min bok, Elsas värld! Verklgen jätte bra, den första, Elsas mode dem va också sjukt bra!

Poolhäng

Idag stannar jag och Adina på hotellet och hänger vid poolen, skönt ska de bli! Igår var vi dom sagt i gamla stan och käka, de blev gyros oxh det var faktiskt riktigt gott! Sen drog vi hem och chilladr på hotellet. Nu börjar rehaben inför allt jobbigt som händer när vi kommer hem, som skola och körkort. Men de ska jag fixa! Nej nu väntar solen!

I don't Sanna go home

Haft en skön dag på stranden. Men det har varit sjukt varmt idag, lite för varmt faktiskt, men jag ska inte klaga. Snart bär det av mot kalla Sverige igen.. Vill inte inte inte!! Nu ska jag hoppa in i duschen sen drar vi mot gamla stan som vanligt för lite mat! Idag blir vi lugna, detta är som sagt våran rehab-resa! Gårdagen var kul, blev dock lite besviken på ladys night. Hadr förväntat mig lite bättre! Men det blev en kul kväll ändå. Har föresten glömt att säga att jag äntligen fått träffa Rodney, som jag längtat! Sjukt snygg va han också.

Rhodos är bäst

Blev inte någon sol för mig idag, det fungerade helt enkelt inte.. Nu sitter jag och dricker cappuccino och försöker bli lite piggare. Ska snart börja göra ordning mig för kvällen. Ska till gamla stan och äta, mysigaste stället jag varit på! Sen drar vi vidare mot ladys night! Jag äääälskar Rhodos, vill aldrig lämna detta ställe. Så sjukt grymt! Här vill jag bo.

Levande? Knappt..

Halvt död sitter jag i restaurangen och väntar på mat. Jag har legat på rummet ända fram tills nu, klockan ett här borta alltså. Jag gjorde ett försök att ta mig ut i solen förut, men det misslyckades. Så nu har jag legat och tyckt synd om Mig själv ensam på rummet i några timmar. Men jag har mig själv att skylla. Men jag måste säga att jag hade en sjuk kväll/natt/morgon. Vid sju tog vi taxi tillbaka till hotellet. Galen natt var det! Sjukt kul också. Lite för mycket gott att dricka. Men så blir det ibland. Nu fruktar jag att det bara är några få timmar kvar tills vi ska på det igen! Men det är bara att bita ihop, det är ju ladys night ikväll!

Awesome

Fyfan vad underbart vi har det! Igår när vi kom så va vi i gamla stan och jag har aldrig sett något mysigare, sjukt mysig var det. Dit ska vi ikväll igen och äta och bara gå runt och ha det bra! Idag har vi legat på stranden hela dagen lång, så nu är jag sådär lagom röd och fin i ansiktet, vi får hoppas att det övergår till brunt sen! Vädret är perfekt, inte för varmt och inte får kallt, det är precis som jag vill ha det! Dock har jag två minus att tillägga, havet är lite för kallt för min smak, varmare än Sverige men lite för kallt.. Sen siffras på att göra drinkar, i alla fall på de ställen jag provat. Imorgon tänkte vi festa och då lär vi nog komma till några ställen som kan göra goda drinkar! Nu ska jag börja göra mig i ordnig för kvällen! Måste bara tillägga att jag verkligen inte vill åka hem!!

i don't like this

uppackning/packning går sådär, jag orkar verkligen inte! Denna gång ska jag verkligen ta med mig rätt saker, för det har jag aldrig lyckats med tidigare. Men nu ska det bli bra!
Måste ner en sväng på stan och köpa lite grejer att ha med också. så ska se till att packa klart nu..


skulle sitta fint med lite subway nu!

let's do this

åt precis lite frulle och nu vill jag bara lägga mig i sängen och sova igen. Men nej det funkar inte. Åker ju till Rhodos imorgon så det är dags att börja packa.. men första kan det ju va bra att packa upp efter ayia napa kanske?!
Usch vad jag ogillar att packa, vet aldrig vad jag vill ha med mig, sen tillslut har jag alltid bara med saker som jag inte vill ha på mig. haha vilka problem va?!


men kom hem nu då!
det är alldeles för tomt. 

time to sleep



help me fix it

mitt hår har blivit kaos efter resan, det ser ut som ett skatbo... Så nu sitter jag här med hårinpackning som jag låter vara i över natten. förhoppningsvis ska det hjälpa lite i alla fall!
Ska gå ner och fixa lite äpplen och skala och skära dom i småbitar, så himla gott!
Sen ska jag lägga mig i sängen och kolla på filmen trust, hört att den ska vara bra, så det hoppas jag på!


de e kaos                                    

i don't know what to do

berättade ju som sagt igår hur otroligt sliten jag var. Men idag, är jag omöjligt nog ännu mer sliten! hade en grym kväll, men denna dag har jag bokstavligen legat död i min säng och bara sovit och sovit, och hostat och hostat.. Vad ska jag göra för att denna hemska hosta ska försvinna? den blir ju bara värre och värre. Har typ den starkaste hostmedicinen som finns, men inte ens den hjälper. Kommer bli galen!

Ne men nu ska jag ej klaga mer. Igår var vi som sagt hemma hos jossan och firade henne, hade riktigt trevligt. Sen blev det utgång och brasseriet var grymt som vanligt! Kul kväll men nu måste jag verkligen vila upp mig, för på tisdag drar jag till Rhodos och risken finns att de blir några galna partynätter där med!


<3


sliten

sliten är bara förnamnet till hur jag känner mig nu! känns som jag skulle kunna sova i en evighet! Har sovit och sovit nu under dagen, sen åkte jag ner och träffa becky på stan och gjorde några ärenden, bland annat införskaffade jag mig nya solbrillor som lyckades försvinna i ayia, kan va bra att ha i Rhodos. Detta blev tredje likadana paret som jag köpt denna sommar, de lyckads alltid försvinna, även fast jag har införskaffat mig ett så kallat pensionärsband.. illa!

Nu ska jag orka släpa mig till duschen för att göra mig redo för kvällen. Vi ska nämligen fira Josefin som bastar 18! Sen blir det utgång. Hur ska jag orka?!




TAKE ME BACK!

kom hem från Ayia Napa inatt och nu har jag gjort det jag längtat efter denna vecka, sovit i min underbara säng och ätit köttbullar potatis och brunsås! Var de värt en hemresa? NEJ, vill tillbaka nununu! Har haft en så sjuk vecka. Kan inte beskriva hur jävla kul det har varit. Så skulle göra vad som helst för att åka tillbaka nu och spendera några yttligare veckor där. Grymt har de varit!
Nu får jag se fram emot Rhodos istället som jag drar till på tisdag. Det kommer också bli bäst, men fan, vill verkligen tillbaka till varma och grymma ayia napa!
Skulle kunna sitta här en evighet och berätta hur kul vi har haft, men det känns lite onödigt! Men nu förstår ni kanske lite i alla fall!



TODAY!

äntligen är dagen kommen! idag drar vi till ayia napa och har de bra.
Ska bara packa färdigt lite nu sen är jag redo. Vid 12 kommer tjejerna hit sen drar vi mot Arlanda!
Vi hörs när jag är hemma igen!

PUSS


the time of my life

nu har kläderna börjat åka ner i resväskan, känner lite ångest för känns som jag glömt allt. Ändå är den helt full typ.. Nu har jag bara lite små saker att ta fram och fixa med, sen är det klart. Vi åker imorgon, IMORGON!!! kan ej fatta, för det kommer bli så grymt! Allaa är sjukt taggade också. Nu vill jag bara sova så jag får vakna imorgon och dra!

Låg ute i solen idag ett tag på förmiddagen, fy satan vad varmt det är! Kunde legat där hela dagen. Men klockan tre var det dags för jobb.. Inte det roligaste när man hostar som jag gör.. Men det var ett kort pass på fem timmar. Så de gick snabbt.. Skönt nu att jag är jobb ledig i tre veckor framöver, behöver ett litet break känner jag!

nu back to the suitcase!

crazy crazy

nu är packningen i full gång. Men jag håller även på att bli galen. Vad behöver jag ha med? hur många shorts? hur många linnen? ja och allt annat.. Det är kaos i rummet. Ligger massa skit överallt och jag vet inte var jag ska börja. Hade kanske varit smart att plocka undan all skit innan jag börja med packningen som mamma sa... Men nu är det inte jätte mycket kvar. Slänger bara ner massa i resväskan nu, så får jag hoppas att det blir bra!

Vaknade upp idag av min hosta. Helt sjukt vad jag hostar. Vad ska jag göra? Tabletterna hjälper inte heller.. Får helt enkelt stå ut.. 
Ne men nu ska jag bli klar sen kanske lägga mig ute i solen en stund. Sen är de dags för jobb.. 15-20, inte så länge som tur är. Lyckades byta bort min tid 8-18 som tur var. Annars vet jag inte när jag skulle hinna packa?!


stockholm

detta fick följa´med mig hem från stockholm. Märkte nu att de var väldigt mycket blått och att allt såg mycket fulare ut på bild.. inte jätte mycket, men kul med lite nytt i garderoben i alla fall!


I will go back

woohooo det va inte ett hål! Tandläkaren såg ingenting så det är grymt. Slapp borra och det är något jag aldrig ska göra har jag bestämt mig för.
Mötte som sagt upp mina tjejert på stan och växlade pengar, nu är det nära! ska nog börja små packa lite nu, för är så sjukt taggad!
Ikväll blir det ingen utgång för min del, är sugen men måste fan bli frisk tills fredag, så de blir hemmamys med min bebis och melon istället!



inte inte inte

snart beger jag mig mot tandläkaren är sjukt nervös, vill inte inte inte ha hål!
Sen ska jag träffa mina ayia napa brudar på stan så ska vi växla pengar till resan. åh vad taggad jag är, vill åka nu! Fast bra att de är på fredga, för jag MÅSTE bli frisk!

Sen har det ju varit grymt väder idag, men inte har man kunnat sola, jävla feber.. Men jag får väl tänka att jag ändå kommer va i stekande sol två veckor framöver!


snart så!

I september så kommer min fjärde tatuering och den kommer förhoppningsvis bli grym!!

 
Every time I get another tatto, 
it's like a little f-you to anyone who told me not to.

I have a bad day

Var lite förkyld igår, inget jätte allvarligt. Men sen vaknar jag up inatt vid fem och har feber och är as förkyld.. inte okej, med tanke på att jag drar på fredag. Är jag inte frisk då vet jag inte vad jag gör!
Inte nog med det så tror jag att jag har fått ett hål i en tand... Aldrig haft det och vill inte ha det!!! Men det gör så ont. Så måsta till tandläkaren idag också..


ayia napa på fredag!!!

drar ju iväg till Ayia napa med några brudar på fredag! kan inte fatat att det bara är om tre dagar? sinnes ju. Det har gått så himla fort sen vi bokade, men det kommer bli awesome!
Sen när jag kommer hem därifrån blir jag hemma ett par dagar sen bär det avv till Rhodos med familjen!
Kan det bli bättre? - Ne tror fan inte de!!
Sen kommer jag hem och då back to school. Sjukt vad lovet gått snabbt, men det ska ändå bli lite kul med skola igen!
Men i alla fall efter Rhodos kommer jag lägga upp en fet bildbomb från sommaren!


tar tag i det igen!

Nu ska jag ge mig på detta igen, har haft så mycket att göra, men så lite tid! så bloggen har inte varit på mina tankar!
Men nu ska jag ta tag i det. Och försäka skriva varje dag.

Har haft en sjukt kul sommar än så länge. Idag kom jag hem från stockholm där jag och min syster har befunnit oss sen igår. Shoppat,ätit gott, druckit gott, hotell, hotellfrulle och gått vilse ä endel som vi hunnit med!
Nu är vi båda helt slut. Har aldrig haft så ont i fötterna som idag. Men har fått med mig en hel del fint som jag ska försöka visa upp någon dag!

Nu blir det lite kvällsfika.



RSS 2.0