-

Har det jätte bra på spat. Igår bada, bubbla och basta vi. Idag har vi käkat god frulle, suttit i solen och varit på massage. Nu är vi på väg hem, vilket ska bli skönt!


Spa

Skrev detta igår men det kom inte upp..

Sitter i bilen på väg till ett spa som ligger någonstans? Haha.. Tror de skulle ta typ tre timmar att åka. Ska bli riktigt skönt att åka iväg och vila upp sig lite, ta det lugnt och bara ha det bra!

Gårdagen blev utgång. Blev en mysig förpärla hemma hos mig sedan en sväng till le Grand! Mycket trevligt!

Några bilder från gårdagen.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2469315/images/2012/pic_200248504.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2469315/images/2012/pic_200248504.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2469315/images/2012/pic_200400372.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2469315/images/2012/pic_200400448.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2469315/images/2012/pic_200400456.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2469315/images/2012/pic_200401666.jpg" class="image">


Friday

Haft en grymt skön dag, var i skolan och lämnade in ett arbete!! Klar med allt skolarbete nu inför alanya!
Blev en fika på Sylvia med pappa sen en långpromenad med hugge! Denna dag känns så bra, fint väder och allt! Ikväll blir det utgång, men blir skapligt lugnt för mig, ska se hur huvudet klarar av detta!


stress

Igår blev det inget plugg alls, och har ju en uppsats att lämna in idag klockan ett! Så det vara bara att dra sig upp ur sängen vid nio imorse och börja plugga. Denna uppsats är nog den segaste jag gjort, jag klarar inte ens av att ordbajsa? Spyyyyr vad tråkig den är.. Men bara att kämpa vidare. För när jag är klar, så tar jag ledigt i 12 dagar!!! UNDERBART!


Time to move on

Admit it, you're waiting for something that you know won't happen.


Torsdag!

Idag var en sån dag där jag borde suttit och pluggat hela eftermiddagen, slutade ändå vid ett liksom. Men det blev en sådan dag där man istället gjorde allt annat än plugga.. Blev en fika på Sylvia, sen en sväng på stan för att inhandla lite nödvändigheter inför Alanya. Bu ligger jag och kollar ice age 3, sjukt bra film! Men måste plugga nu, men vill inte!!! Har inget att skriva i uppsatsen för fattar inte ett skit, kommer gå riktigt uselt..


Klar med projektet??

Tror faktiskt att jag är klar med mitt projekt nu och det känns underbart!!!! En sån lättnad!
Nu se jag bara min hemska idrottspsykologin uppsats att skriva klart till fredag, vilket kommer bli riktigt kämpigt... Men sen har jag bara roligheter framför mig. Spa lördag-söndag, Valborg måndag och natten till onsdag drar jag till alanya! Underbart!


Don't know what to do

Det värsta jag vet är när man skriver en uppsatts och ska komma igång och komma in i den, när man väl Gert det så flyter det mesta på och är ganska lätt. Men när man aldrig kommer in i den, man skriver och skriver man allt känns bara fel och låter konstigt och ingenting funkar. Så känner jag just nu med en av mina uppsatser jag har till fredag.. Vill slänga den genom fönstret eller elda upp den, blir galen....

Skulle inte sitta fel med en påse godis just nu..


Seven days!

Sju dagar till detta! Jag döör vad sköt de ska bli!


Hur bra??

Hur bra är inte min mamma som kommer hem med ett paket jordgubbar till mig när jag ligger här och kämpar med mitt projekt! Blir så glad, nu orkar jag lite till. Men ska snart ta en paus och kolla på 90210 som börjar klockan 8, bästa!!

Tack mammi<3


Snart är det över

Ligger i sängen och kämpar med mitt projektarbete, vilket suger och hjärnskakningen är inte direkt till någon hjälp. Kommer bli en lång kväll med mycket plugg och huvudvärk. Men som sagt, snart är det över. Bara 46 dagar till studenten!


En av tre

Hemma från skolan nu, och en till grej är nu avprickad från listan, sjukt skönt! Bara två saker kvar denna vecka! Dock känns huvudet sämre så nu ska jag vila lite!


Måndag-pluggdag

Blev hemma under förmiddagen från skola. På grund av huvudet, men om en stund ska jag dit för en redovisning.. Resten av kvällen ska kg försöka plugga projekt och idrottspsykologin, känns inte så lockande men det måste göras, för när det är klart, då drar jag till alanya!!!!


Klantarsel....

Klantig som jag är har jag lyckats få hjärnskakning.. Stod i min säng igår och slängde mig bakåt men missade kudden och slog huvudet rakt i väggen, som är av betong!!! Skapligt ont gjorde det. Fick mer och mer ont mot kvällen, blev yr och illamående så blev en tripp till akuten där vi fick va till klockan tre inatt. Doktorn konstaterade att jag fått hjärnskakning och kommer ha huvudverk i VECKOR!!! Känns inte så himla kul med tanke på att jag drar till alanya om dryga veckan..


Saturday

Blev en sväng till TP med mamma, där jag inhandlade nya träningsskor + träningskläder, finns inget roligare än att träna i nya fina grejer! Men en tur till gymmet sen, skönt som bara den. Vad som händer ikväll är ännu oklart!


Lovely friday

Fick sova i hela 13 timmar inatt!!! Vaknade ändå upp trött här vid halv tolv.. Tog mig till skolan för en lektion sen drog jag och tränade med mamma, och nu känner jag mig super pigg!
Ikväll blir det sushi!! Och bio med mamma, så de blir en heldag ihop. Mysigt! lite skeptiskt angående sushin, men någon gång måste man ju prova!


jag ser det snöa....

Idag är en sån där morgon när man verkligen inte vill lämna sängen. Snö blandat regn öser ner utanför fönstret. Men jag kan va glad för att jag får ligga här i ytligare några timmar! Börjar liksom inte förrän ett idag!! Skönt som fan!!


skolan tar över livet

Ännu en skoldag har passerat, denna börjde med orientering runt stan där vi gjorde ett mycket bra jobb! Den avslutades med en redovisning på samhällskunskapen. Så nu kan jag äntligen bocka av en grej till från listan innan Alanya!!
Men listan är lång.. Nu sitter jag och skriver på mitt projektarbete som ska lämnas in om en vecka vilket inte känns sådär super kul. Ska dock försöka hinna med så mycket som möjligt idag. Måste kämpa. Har fler saker nästa vecka så måste börja i tid så jag inte sitter med allt kvällen innan.

Väldigt onödigt inlägg, blev mest ett för att ha en ursäkt till att inte plugga.


2 VECKOR!!!!

Nu va det ett tag sen jag skrev igen, och haft mycket roligt sedan dess!
Men har ännu roligare saker att se fram emot!! Åker nämligen till alanya om 14 jävla dagar!!! Helt sjukt! Vill bara ha 2 maj nu. Men innan dess har jag sjukt mycket i skolan.. Så på ett sätt vill jag att tiden ska stanna så jag slipper plugga ihjäl mig. Men när jag är klar med detta är skolan i princip slut! Sinnes vad skönt!!!

Nu ska jag fortsätta kolla bb!


-

Har ju nu äntligen flyttat in i lägenheten och det känns så bra!!! Kust nu håller jag på att fixa med mina kläder, hur och var jag ska ha dom.. Det är fortfarande ganska tomt och rörigt men de kommer nog bli riktigt bra när allt är klart!

Igår blev det spelkväll hos Elsa med lite mys. Nu har jag lyckats va nykter i FEM helger på raken, riktigt duktig har jag varit! Men imorgon drar vi på studentkryssning och då blir det all in, längtar som en tok!!


RSS 2.0