praktik

det blev en skön tv kväll med två top model avsnitt och sedan BB. Synd bara att gurkan inte va med nått.. men han kommer imorgon! haha..
Nu ska jag sova så jag är pigg imorgon. För då ska jag va idrottslärare på slagsta skolan för fyror och femmor. Det blir lite spännande. Hoppas de är lugna annars orkar jag inte.. men godnatt dåå!




det är dags för måndagsmys

Nu är jag färdig pluggad, och jag ber till gud att det räcker för ett mvg! Nu ska jag snart äta mat och det är köttbullar och mackaroner som står på menyn, ibland är det riktigt gott! Sen vill jag åka och köpa lite gottis till kvällen som kommer bestå av mys på hög nivå hemma i soffan längtar tills BB börjar så man får se Gurkan, han är så jävla skön! Hoppas han vinner hela skiten! ne nu är det dags för mat!!


too much

Skoldagen gick väldigt snabbt idag. Men det gör den alltid på måndagar eftersom vi bara har tre lektioner och börjar nio och slutar halv två. Så det är riktigt skönt, särskilt när man är trött..
Adina hämta mig efter skolan och vi åkte hem och jag började plugga direkt, men efter bara en liten stund bestämde jag mig för att jag behövde en power-nap, så tog en tuppis på en timme och det var verkligen skönt. Så har efter det pluggat i nån timme eller två och nu behöver jag en paus, och en munk från Burger king skulle sitta fint!


denna vecka kommer jag inte ha något liv, har så himla mycket i skolan just nu..

måndag

sitter i skolan och väntar på att sista lektionen ska börja! Vill hemoch sova för är sjukt trött, men ne det får jag inte för jag måste pluggaa.......

Munkisar

Frida kom hit lagom till solsidan med grymt goda munkar och de tog slut snabbt! Men gott var det

nu ger jag upp

efter att ha drunknat i plugg en hel dag nu så ger jag upp, har lyckats bli klar med lite. Men resultatet blir väl sådär. Nu ska jag lägga mig i soffan och se på solsidan och sedan BB. Hoppas verkligen Gurkan kommer in, skönaste jag vet!!


two of me

har tagit en liten paus efter ca två timmars konstant plugg! Ska nog käka lite lunch nu.

just nu önskar jag att det  fanns två av mig, då den ena kunde sitta hemma och plugga och den andra kunde göra något roligt med mina vänner istället eller bara ligga däckad framför tven hela dagen. håller ni inte med om att det skulle va skönt?!


back to school

Gårdags kvällen blev lyckad. Den började hos Adam ochslutade på corner.

Hanna kom hem till mig och vi började fixa inför kvällen. Sen kom även fia och hon fick höra en fin grattis sång och så fick hon ett fint litet paket. Sedan drog vi till Adam och där var det trevlig, det slutade med att det blev en riktigt lång förfest av det hela. Vid ett mosade vi in oss i bilen och åkte till corner där vi blev kvar hela kvällen. Jag och fia fick sitta och vänta i nästan en timme på en taxi som sa att han skulle komma om fem minuter.. Skapligt irriterade blev vi! Men efter en lång väntan kom han äntligen och jag fick åka hem och  sova, och det var det  bästa på länge för jag hade en sån fruktansvärd huvudverk...

Nu är det söndag och sista dagen på lovet. och idag blir det en riktigt plugg söndag.. Har haft sjukt mycket plugg över lovet, men somvanligt skjuter man upp allt till sista dagen..


Detta är vad jag har att göra idag..
 
Läsa klart Twiligt (har inte ens börjat) - imorgon
Frågor när barnet växer - imorgon
blogginlägg 1800-talet - imorgon
Geografi prov - tisdag


en trött liten bajsapa


summer

lördag nu då. Ska  straxt åka in till stan och träffa Hanna och vi ska göra några ärenden  och sola blir det nog också, och  det behövs. skönt att få lite värme i denna kyla!! Vill ha sommar! Hatar när det är så kallt..
Ikväll ska vi fira Sofia som fyllde 19 igår, gratttis!!! så en kul kväll får jag hoppas på!


tjugonde mars

nu vill jag bara att det ska bli den tjugonde  mars för då händer något roligt som jagväntat länge på!


fredags mys!

Precis hemkommen från en myskväll hos Jezek. Där även Hanna och Adam var.
Vi har kollat på BB, tjockis tjuven och någon skum film. Ätit gott har vi också gjort, vindruvor, KitKat, apor och turkisk peppar. Har nog fått en liten socker kick för jag är inte ett dugg trött. Så nu ska jag kolla på några avsnitt av one tree hill innan jag sover. Mysigt som bara den!
Godnatt!


två små bajsapor

you wanna be on top

mamma kom hem vid tre och lagade lunch åt mig och et blev fattigariddare med socker och ett glas mjölk, sjukt gott var det. så nu är man mätt och  belåten i ett tag. Men ikväll känner jag att jag måste ha grönsaker och dipp, de kan nog va det godaste!ssp
Nu ligger jag och kolla på top model och ska snart släpa mig till duchen och försöka piggna till lite!

puss



i'm sick of being sick

nu vill jag bli frisk,orkar inte ha ont i halsen längre. inte såhär ont i alla fall.. Har inte kunnat sova alls inatt för det gör så himla ont.. men detta ska inte få förstöra sista dagarna på  mitt lov! Lite senare kommer hanna hit och då får vi se vad vi hittar på.




Mobilblogg

img_7321 (MMS)

Har inte orkat skriva något idag för att jag har gått och blivit sjuk.. Som vanligt när det är lov! Men hade en mysig kväll igår! Först var jag på Håpe's med min släkt, mysigt var det!! Efter det åkte jag till Hanna dit kom också Helena och Louise. Vi bara myste och kollade på big Brother! Jag och Helena sov kvar där! Idag har jag klippt mig, inte så stor skillnad men det känns lite kort.. Sen har jag bara degat hemma hela dagen är som sagt sjuk. Käkade Max nu på kvällen och har kollat på big Brother och Simpsons filmen! Nu ska jag nog sova. Natti!!


you are strong


Du klarar det här, för du är bäst!

CV

lika duktig idag som  igår, sitter nämligen och håller på med mitt CV, så jag förhoppningsvis kan få jobba lite i sommar.


blääää

har gått och fått ont ihalsen igen.. känns som jag har det varannan vecka nu. Så nu blir det att ringa till doktorn för att ta lite prover. Detta suger.. kan inte sova heller för att det gör så ont men ändå är jag svin trött. Ska ner och försöka hitta något som kan lindra smärtan nu, för detta orkar jag inte med.
Jag som skulle träna idag, men nej så blir det inte...


såhär arg känner jag mig nu...

bombnedslag

har varit riktigt duktig idag! Trots att jag har lov har jag städat mitt rum, för där såg det ut som någon släppt en bomb.. och så har jag pluggat och de behöver jag. Har geografiprov på tisdag! men nu ska jag äta lunch och fixa lite sedan dra till hanna och så ska vi sola sedan hem till hägler för en myskväll!


vill ha nuuu

vill att de ska bli mars!!!

sjuuukt snyggt är det!


emptiness



det är tomt här hemma utan dig..


big brother

kvällen har spenderats hemma hos Hägler med ett par vänner, mysigt var det! Åkte även ner till träningen och har nu bestämt mig för ett uppehåll, så ingen mer innebandy på ett tag!

Nu ska jag kolla på Big borther men sen tror jag faktiskt att jag ska sova, kan va skönt att sova tidigt!


2011-02-21

sitter här och har precis duschat, nu ska jag käka något sedan dra till hanna! Vi får se vad vi ska hitta på, men något kul blir det alltid!

pusss


i don't know what to do.. it's so difficult

skulle ha klippt mig idag men nej så blev det inte.. friösren hade inte tid så de får bli en annan dag, men snart för känns verkligen som de är dags nu!
Idag får jag se vad som händer, men känns riktigt skönt att det är lov i alla fall!


gillar er!

pictures

"han är loodrak" hahaha

sunday

söndag igen och det har varit ännu en bra helg! Igår tog jag de lugnt hela dagen och åkte till forever och träna med mamma. Sen på kvällen drog jag till fia och vi drog vidare till moa för lite party! Trevlig kväll, tack moa!
Idag var jag på tuna park,  fick med mig en del hem, alltid lika roligt!
Nu har jag kollat på solsidan och big brother och snart ska jag och Adina kolla på någon bra film. Självklart har jag en fet godispåse också!


fredagsmys!

är hemma hos hanna och myser med hennes söta lilla vovve! massvis med godis har vi också så mysfaktorn är hög här ikväll!! vi får se om vi ska iväg på äventyr eller stanna kvar här, svårt val..



ääntligen lov!

idag var det då äntligen dags för Volleybolltuneringen som vi så länge längtat efter. matcherna gick ju kanske inte jätte bra, men de hade vi inte räknat med heller. Så vi valde att sattsa på utklädnaden istället, och självklart vann vi!! jabbawalkiees. Vi va coolast och bäst av alla!
Här kommer lite bilder från dagen sen ska jag mysa med världens bästa familj!


the crew

Jabbbaawalkieees

Sitter hemma hos empas bror med empa helena och Hanna, Fanny var även här förut! Vi har ätit tacos och bara myst. Snart ska vi upp och sova så vi orkar upp till volleybollen imorgon, som vi förövrigt kommer äga!! Jaja nu ska vi fortsätta mysa! Godnatt!!

Mobilblogg

Sitter på bussen på väg hem, blev ingen träning efter skolan idg för jag måste verkligen plugga.. Sen har jag fotbolls träning ikväll också! Ne men när jag kommer hem ska jag äta alt mitt hem har att erbjuda och sätts mig och plugga.. Känns som att det är en del att göra så lika bra att ta tag i de på en gång! Sen kommer Adina hem om ett tag också och då ska jag umgås med henne! Ikväll på träningen ska vi prova ut nya matchställ och overaller, vi kommer se så proffsiga ut på gothia i sommar! Jaja dags att gå av bussen! Pusss

alla hjärtans dag

kunde inte haft en bättre alla hjärtans dag! Adina kom hem lite innan tio så har suttit och pratat med henne tills nu. Men nu måste jag sova ska upp om 6 timmar och ha praktik på slagsta skolan! Fast vill egentligen sitta uppe hela natten och bara prata, va så länge sen så det är mycket att prata om!

godnattt


du är bäst!!

ja, vad ska man säga?! lika barn leker bäst..



du är grym!

här kommer lite snygga bilder från helgen!


idrottpsykologo suger...

sitter och försöker plugga lite idrottspsykologi som förövrigt är det tråkigaste skolämne man kan tänka sig.. har prov på onsdag men de får gå som de går!
skoldagen var kort och rolig. hade teater två av tre lektioner och det var riktigt underhållande! efter skolan åkte jag och träna med hanna på Forever. Blev väldigt lungt idag. Nu ska jag snart äta och snart kommer Adina hem! längtar som bara den!!!

pusss


i can't get enough of you baby


miss you every day

haft ännu en grym helg med mina vänner! men idag är jag sjukt trött, det har inte blivit många timmars sömn dessa dagar. Men det får man ta..

Vi började här hos mig igår innan vi drog vidare och vi hade det trevligt, som vanligt! lägger upp lite bilder senare för nu ska jag kolla på solsidan!

Imorgon kommer världens bästa syster hem, har inte träffat henne på sjukt länge... så det kommer bli grymt! och något mer som är grymt är att hon stannar i en hel vecka!!! har saknat henne massor! Tråkigt bara att hon måste tillbaka sen..


Världens bästa syster <3 love you

helg frukost är de bästa

kom hem vid fyra inatt och vaknade för en halv timme sen och kan verkligen inte sova... är inte ens trött, skumt.

hade en mysig kväll hos agge med härliga och knäppa vänner. skulle snagga honom med det vlev inte så lyckat, så nu blire nog mössa ett tag för honom!! blev en kebab pizza från american också, det satt riktigt fint!

ne men nu måste jag ha frulleee!!




freeedag

godmorgon!!

Vaknade precis och nu ska jag och hanna käka lite frulle och sen dra och träna. har inte lektion gören 20 i två, så det är väldigt skönt!!

Idag är det fredag och det tackar jag för.


5 mååånader!!!

har precis kollat klart på I am Sam, riktigt bra film och sorlig!! nu ska vi kanske sova snart, men har lite sovmorgon imorgon, så det ska bli skönt. haft mycket på senaste tiden, de gillas!

har inte skrivit på några dagar för jag har haft fullt upp med skola och mysiga vänner. I tisdags åkte vi hem till Danne och käka massa godis och såg på film, det bjöds även på dansuppvisning!!
och igår va jag och empa hos hanna och myste med tacos. Mysiga dagar, men ska bli riktigt skönt med helg nu!

pusss


lambi

sitter i skolan med mitt lillla lamm! han är så gulli..


SHIT VAD SNYGGGGG

Hannnie här!



Tänkte gästblogga en snutt i brunettbellans blogg. Vi har då idag ätit tacos hos mig tillsammans med empa. De vart lite för mycket i magarna så efter hamnade vi i matkoma. Degade i köket och på mitt rum, lyssnade på musik och hade hög mysfaktor. Dagen hade ju inte kunnat bli bättre egentigen, eller?

ne nu tjajar bellan på mig, dags att sova. Godnatt folket

kakor, tjejens liv. Men hon är ju oemotståndlig?

can't touch this

kvällen har jag tillbringat med två fina vänner och vi har myst som bara den.
Nu sitter jag här och funderar på om jag ska sova eller inte, har sovmorgon imorgon så man kanske ska se en film?! jaja får se hur de blir. men godnatt i alla fall.

här får ni en otroligt snygg bild!

caaaan't touch this!!!

fler bilder från helgen









now it's our turn

Slutade halv ett och fck skjuts av min mormor hem, tack! Sen satta jag mig och plugga lite och nu börjar jag bli klar med det. Så nu väntar jag på att Hanna och fia ska komma hit och göra min kväll!

fast hanna har redan gjort min dag, för nu är jag jävligt glaaad! haha..
pusss


trött...

sitter i skolan.. och det är sjukt tråkigt! vill hem och sova. Men har bara en lektion kvar nu sen får jag sova. skööönt!


bildbomb

















kommer inte på något att skriva här...

kvällen var rolig, vi örjade hos mig och det var riktigt kul, mina vänner är sjuka men jag gillar dom! sen drog vi till gillberga och där var det helt okej. vi stannade inte så jätte länge för vi var sjukt hungriga så vi drog till corner och stannade där väldigt länge, sen vid halv tre åkte jag hem och sov! Bilder kommer senare idag. För nu ska jag duscha och sen åka in till stan för att käka med hanna!


tonight's gonna be a good night

igår blev det tacos med hanna och fia, det gjorde vi riktigt bra! Sen kom några pojkar och gjorde oss sällskap och vi kolla på en sjukt läskig film och sen i rymden finns inga känslor. Mysigt var det i alla fall!

Snart ska jag och hanna åka till stan och kolla lite. Tror även att jag ska sola! Efter det åker vi hem hit och gör oss iordning för kvällen!


tacos is the shit

ligger i hannas säng och väntar på att hon ska bli klar för sen ska vi hem till mig och laga tacos, som vanligt.. fia kommer också så det blir mysigt!


snygg min kompis är

breakfast time

gick snabbt hos tandläkaren så nu är jag hemma igen. Väntar på att hanna ska vakna för jag är hungrig och vill ha frullle nu!!!!


i do what it takes

nu har jag vaknat efter att ha sovit i några timmar, ska snart bli upphämtad av mormor och åka till tandläkaren. men hanna ligger fortfarande i min säng och sover..
igår fick vi sällskap av lood och lucas, mysigt var det!
och ikväll blire taco mys!! pusss

äntligen helg!

hemma nu efter en riktigt lång dag i skolan.. sitter här med hanna med chips, gurka dipp och kakor och nyss åt vi lite nudlar, tjocka:( ikväll blir det att se snakes on a plane, kanske får vi lite trevligt besök också!
skoldagen gick bra och de gjorde även öppet hus. Ne nu ska jag umgås med min vän! vi är lediga imorgon och jätte glada för det!! puss


Dagens mat!

skolmaten idag var inge vidare..


så vi köpte pannkaka!

sen spicy


håltimme..

sitter i skolan och har håltimme... börjar inte fören 1 tror jag. frågan är vad man ska göra till dess?! och maten öppnar inte fören om en timme och jag är jätte hungrig. slutar vid två idag sen blire lite spicy skulle jag tro! men sen tillbaka till skolan för öppet hus!

vill ha helg och tacos nuuuu..


I don't need you anymore, I can do it all on my own


it feels so good

Hade en skön skoldag idag, började halv 11 och slutade halv ett ungefär, riktigt skönt! efter skolan åkte jag till stan med fina vänner och vi fika och kolla runt lite, fick med mig två tröjor hem. fick också veta att jag inte får träna på en vecka och har jag inte blivit frisk då så måste jag till doktorn och få medicin.. orkar inte!
Men nu på kvällen har vi varit och myst hos hägler och lagat tacos, det var riktigt gott:)
öppet hus imorgon i skolan, blir nog roligt.. Ne men nu måste jag sova så jag orkar upp imorgon. Godnatt!




match

Sitter och väntar på att maten ska bli klar. Sen ska jag skynda mig till samlingen som är om 40 minuter.. Har match mot nykvarn, I nykvarn.. Den börjar halv åtta, så kommer kommma hem sent. tur att vi har sovmorgon imorgon!


RSS 2.0